Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KD55X8509C LED.


Recommended Posts

Salut

 

La pornire clipea ledul rosu de 6 ori , pornea pt. o fractiune de secunda backlightul si se stingea si repeta in bucla.Le.am dezbracat pana la leduri, am gasit un led in scurt si vreo 3 obosite, adica alimentate pe rand din sursa de laborator la 5,3V, cele 3 leduri abia se aprindeau in comparatie cu celelalte.Le.am inlocuit cu altele noi si  l.am imbracat la loc dar acum nu mai porneste backlightul deloc, si ledul rosu clipeste intruna. Sa fi gresit eu undeva ? Este primul Sony de marimea asta si modelul acestea care i.l desfac. Ma gandesc ca actioneaza o protectie undeva din moment ce clipeste ledul mereu si dupa mult timp se opreste. Poate cineva dintre colegi s.a mai intalnit cu fenomenul.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Acum 1 oră, dan cod a spus:

Trebuia să nu îl.montezi până nu merge backlightul ok.

Deci , Dane tu spui ca ar trebui sa porneasca backlightul chiar si fara panel montat?  Intreb pentru ca am destula experienta pe Sony.  

Link to comment
2 hours ago, Alextv said:

Deci , Dane tu spui ca ar trebui sa porneasca backlightul chiar si fara panel montat?  Intreb pentru ca am destula experienta pe Sony.  

Ai zis bine ca backlightul respectiv tv-ul nu porneste fara panel montat, acum in momentul de fata de cite ori clipeste ledul pina se opreste?, eu nu am intalnit niciodata la Sony cind are vreun defect sa clipeasca ledul continu....ia vezi nu cumva mufele dintre sursa si main fac figuri...indeasale bine in soclu sau misca de ele...Sony intodeauna da un cod de eroare cind are comunicare ok cu sursa, sunt si cateva trucuri care se pot face pentru testarea sursei respectiv a backlightului dar mai intai verifica ce am spus....

 

Edited by Guest
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines