Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bruiaj Drona


paulb
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, dupa cum spune titlul m-ar interesa daca are cineva o schema ce poate bruia o drona (banueisc ca este pe 2.4ghz), pe o raza de 100-200 de metri, din cauza faptului ca cineva se tot plimba cu o drona pe deasupra locuintelor, avand si camera de luat vederi. Legal nu cred ca pot face ceva pentru ca nu stiu cine anume este persoana respectiva. Stie cineva un emitator sau ceva asemanator ? Multumesc!

Edited by paulb
completare
Link to comment
Share on other sites

Acum 5 minute, Director a spus:

O prastie? O pusca? Un jet de apa puternic si o bruiezi de tot.

M-am gandit la asa ceva dar este la ceva altitudine.. nu ajunge nimic la ea. Ce ma intriga este faptul ca atunci cand o vad, si cred ca ma vede si el, se indeparteaza.

Edited by paulb
Link to comment
Share on other sites

Da, dar dacă-i de-a politiei mai rău o încurci. 

Filmeaz-o și fa reclamație la politie. Chiar dacă zici ca o sa ruda, legea spune ca fără autorizație nu are voie sa zboare, deci...... 

Link to comment
Share on other sites

Acea drona nu zboara zilnic, am vazut-o de 2 ori in 2 saptamani. Daca ma duc si fac plangere te gandesti ca vor veni cei de la sts sau sri sa stea cu duba sa vada de unde vine semnalul ? Eu tind sa cred ca nu vor rezolva nimic.

Link to comment
Share on other sites

Acum 2 ore, PINTI a spus:

Este foarte greu sa o bruiezi.

Cum spunea si @Director, o pusca cu alice rezolva totul, ( daca detii legal asa ceva sau ai un prieten vanator).

Exclus!  E interzis de lege sa tragi cu arma de foc in localitate. Risti sa fii amendat sau si mai rau, sa ti se anuleze permisul de port arma. Poti trage cu arma de vinatoare  doar inafara localitatii si nu mai aproape de 300 m de localitate. Cel putin asa era cind eram vinator.

Edited by GEO 53 BN
Link to comment
Share on other sites

Dronele nu au voie deasupra localitatilor . Exceptand cele ale institutiilor din sistemul de aparare , si acelea in conditii foarte stricte , din necesitati operative sau in caz de calamitate . De asemenea in cadrul starii de necesitate sau de urgenta . Inteleg ca nu e cazul ... , deci sesizare la autoritati . Politia Romana ... Nu strica si un apel - doua la 112 , raman consemnate .

In " regim " propriu , pentru stanjenire ... , merge ( daca e soare ) o oglinda buna . Daca nu , o lanterna ( noaptea ) sau una din cele cu " laser " .

Edited by gauss
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines