TITI Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Am doua difuri MAG 800W 18'' aduse din REP. MOLDOVA 13 MIL. O PERECHE.Suna beton, acuma chestia e ca eu nu le-am incercat sa zic decat la max 100w.Voi ce pareri aveti ? A-ti folosit asemenea dif-uri? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Mag is difuri rusesti ...iar magnumul de la eminence e o chestie americana tare...dar si pretul e pe masura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shock_4u Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 iar magnumul de la eminence e o chestie americana tare...dar si pretul e pe masurapai tocmai, eram surprins de pret. Nu, nu stiu nimic de ele. Dar, daca ai parametrii Thiele-Small, nu cred ca-ti va fi foarte greu sa le proiectezi o incinta. Incearca cu WinISD e "moca" si este destul de bunicel! Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITI Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 http://www.magnet.com.ua/speakers18.html Aici gasiti parametrii difurilor - M1880 / 800W Chestia ca am cam gresit, m-am grabit am facut boxele un plic la plesneala.......... :wink: \ Ele suna foarte bine dar as vrea altceva - sa-mi fac doi subwoofer-i numai ca vreau sa-i proiectez la sange si nu stiu de unde sa-ncep... Mi-ar trebui un program de calcul bun......si ceva idei , poate m-ajutati.. :? Oricum eu va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Bartic Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 vezi pe celalalt thread :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi_0106 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 TITI - vezi ca ai dat cam mult pe difurile alea... io stiu unceva unde-s 4.5mil bucata ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReLLaXX Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Si chiar mai ieftine. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITI Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 unde ca poate o sa mai vreau ceva pe la 12''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi_0106 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Scuzati-ma fratilor ... alea care le-am vazut eu erau de 15" nu de 18" :oops: :oops: dar la o prima aruncatura de privire mi s-au parut mari si de aia am crezut ca-s de 18"... eu eram pe acolo cu alta treaba si mi-au atras atentia si l-am intrebat pe vanzator pretul fara sa intreb si de cati inch sunt.... SORRY MY BAD MY BAD :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.