Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Galaxy Tab 2016 SM-T585.


Recommended Posts

Va salut.

Dețin tableta din titlu, achiziționată nu demult de la un magazin amanet din zonă. Când am cumpărat-o, nu am fost atent, aceasta fiind resetată doar la valorile default, nu la cele din fabrică,  iar acasă, când am încercat să o resetez la valorile din fabrică nu mi-a permis  acest lucru, tableta  fiind configurată pe un cont de gmail al cărui parolă nu o știu.

Ași vrea să o resetez la valorile din fabrică dar nu pot trece de acest cont de gmail al cărui parolă nu o cunosc ( am doar contul de gmail, nume prenume și un an de naștere al vechiului utilizator). Întrebarea e, se mai poate face ceva în acest sens, dacă o resetez din butoane sau o  resoftez  ( după cum spunea cineva) e posibil să scap de acest cont de gmail, sau mai bine să o duc înapoi la amanet. Menționez ca tableta merge foarte bine din toate punctele de vedere și nu prea aș renunța la ea, numai că mă gândesc ca activitatea mea gen ( email, gmail, fotografii, mesaje) sa nu apară și pe vechiul cont de gmail pe care a fost configurată).   

Va mulțumesc anticipat, orice sfat fiind binevenit!

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Daca nu se sterge contul initial se va asocia cu contul dv.

Asta face gooagle .

Ideal ar fi sa obtineti datele posesorului de la magazin si sa cereti stergerea contului .

Daca nu e posibil o returnati si cereti banii , posibil sa fie furata .

Daca vreti sa o pastrati gasiti pe net multe variante de eliminare a contului din tableta .

In mare este necesar un cablu  OTG , o memorie usb si putina pricepere .

Trebuie sa rulati o aplicatie de pe usb cu tableta .

Sau apelati la service GSM.

Eu personal raman la varianta cu retur , nu se stie ce istoric are .

 

 

Link to comment

Tableta, nu cred că e furată și spun asta pentru că am reușit să iau legătura pe facebook  cu cel care a dus-o la amanet, mi-a confirmat acest lucru, dar nu voia să-mi dea nici un fel de date privind contul. Discuția am purtat-o pe facebook, acesta într-un final fiind  de acord sa-mi dea datele pentru a scăpa de cont dar numai față în față din motive lesne de cunoscut mai ales că nu ne cunoșteam , dar problema este că  la ora actuală  este plecat  în Anglia și se întoarce abia la sărbătorile de Crăciun. De aceea caut o metodă pentru a o putea reseta la valorile din fabrică pentru a o putea folosi fără nici un risc,  na-și vrea sa satu cu ea așa până la iarnă.

Puteți detalia un pic metoda cu  cablu OTG , bănui că trebuie și un program. Dacă o resetez din butoane, scap de acel cont, sau la configurare mi-l cere din nou, sau mai bine resoftată așa cum mi-a propus cineva?

Link to comment

Cu ajutorul userului gabiz_ro  căruia îi mulțumesc și pe această cale, am reușit să o resetez la valorile din fabrică.

Am oprit tableta și am intrat în „download mode” unde am verificat ca  „frp lock” să fie pe off, (trebuia și „oem lock” să fie pe off dar la mine nu era deloc), după care iarăși am închis-o și am pornit-o în ”recovery„ , am  dat ca „wipe data” si „wipe cache” să fie pe yes, apoi „reboot” și în continuare a decurs totul normal nu mi-a mai cerut contul  cu care a fost configurată tableta înainte.

Mulțumesc tuturor care au dat curs solicitărilor mele! 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines