Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KDL 40W605B


Recommended Posts

Buna seara ,

Astazi am avut surpriza cu acest tv.L-am pornit din telecomanda si dupa nici un minut s-a oprit si nu a mai pornit.L-am scos din priza si dupa o jumatate de ora l-am pornit si tot asa a facut.

Va rog daca se poate niste sfaturi .

Link to comment
  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cam de când îl aveți ? Ia să verificați cu o lanternă îndreptată spre ecran, puțin oblic, dacă atunci când se oprește se mai vede imagine pe display.Dacă se vede imaginea, dar nu are iluminat, aveți leduri întrerupte, sau circuitul de backlight defect.Dacă nu se vede imagine, probabil sursa dă rateuri din cauza unor condensatori de filtraj obosiți.

Link to comment

La modelul asta de Sony cind sunt leduri defecte, tv-ul trebuie sa dea un cod de eroare 6 clipiri de led rosu, parca asa tin minte....deci cind intra in cod de eroare nu mai functioneaza nimic...,la fel si cind e displayul defect sau t-conul da o eroare de 5 clipiri de led....

Edited by Guest
erori de tipar
Link to comment

Am mai incercat astazi sa pornesc tv dar la fel face.Se aprinde si dupa nici un minut se stinge dupa care ledul stby clipeste de 6 ori.O sa incerc diseara varianta dl. Validae cu lanterna sa imi dau seama daca am leduri arse.

Link to comment
45 minutes ago, stefan73 said:

Am mai incercat astazi sa pornesc tv dar la fel face.Se aprinde si dupa nici un minut se stinge dupa care ledul stby clipeste de 6 ori.O sa incerc diseara varianta dl. Validae cu lanterna sa imi dau seama daca am leduri arse.

Incearca si varianta cu lanterna, asta in timpul de un minut pana apare codul de eroare, dupa aceea tv-ul nu mai functioneaza.....daca ai 6 flashuri de led mai mult ca sigur ca ai leduri defecte, dar nu este exclus nici driverul led sa fie cu probleme, prea putin probabil......

Edited by Guest
Link to comment

Azi am fost la un service cu el si am avut o surpriza placuta, tv-ul a pornit si nu a mai facut figuri.Am ajuns acasa si pot sa spun ca merge perfect.Baiatul de la service nu mi-a spus care ar fi problema dar ca este posibil sa mai apara aceasta defectiune si ca mi-l poate repara.Si totusi ma intreb unde este defectiunea.

Link to comment
  • 8 months later...

Cand te doare maseaua si ajungi la usa cabinetului stomatologic iti trece durerea. L-ai dus la un service si i-a trecut. A mers aproape un an. Mai du-l o data macar pana la usa service-ului si vezi apoi ce face. Daca nu si-a revenit il lasi acolo pentru reparatie. Sunt sigur ca se vor gasi baieti sa va ajute. Poate daca ati da o zona (am inteles ca sunteti din Bucuresti caci la profil nu am vazut) pe unde stati le-ar fi mai usor.

Edited by yokoono
Link to comment
  • 2 months later...

Salutare,

 

Va rog frumos ajutati-ma ,nu mai stiu ce sa mai fac cu acest tv.Am desfacut tv-ul si am constatat ca un led era ars.Am cumparat doua seturi si le-am schimbat cu altele din tv impreuna cu cel ars,m-am bucurat vazand ca nu este asa greu sa desfac un tv si sa schimb o bagheta cu led-uri dar am avut o mare surpriza cand am probat sa vad daca se aprind toate ledurile.Se aprindeau doar cele doua seturi noi pe care le cumparasem iar restul deloc.In timp ce erau aprinse se auzea un mic zgomot pe placa care alimenta tv-ul,ca un bazait.Acum vin si va intreb daca se poate repara sau sa cumpar o placa sursa noua?

Multumesc.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Buna seara,

 

Ghinionul se tine scai de mine.Am schimbat astazi toate cele zece barete led si m-am bucurat cand am vazut ca s-au aprins toate dar dezamagirea a fost foarte mare dupa ce l-am asamblat la loc si imagine nu doar sunet cand apasam pe tasta home.Ce defect mai poate avea?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines