surubarila Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Sanatate permanenta ! Am nevoie urgent de integrat iar prin RO nu-l gasesc.Rusul din link-ul de mai jos zice ca ar merge inlocuit cu LD7535 (pe care-l am).Principalii parametrii din foile de catalog ale celor doua sunt foarte asemenatori.Va rog o parere si de la domniile voastre , multam ! http://vlab.su/viewtopic.php?f=46&t=32483 Link to comment
cornel1962 Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 ...daca sunt compatibile pin la pin, eu am inlocuit de multle ori cu ld7535....., saptamana trecuta am gasit intr-o sursa (incarcator acumulator boxa portabila) un controler marcat asemanator, l-am identificat dupa pini si l-am inlocuit cu ld7535. A functionat perfect ! Este capsula cu 6 pini ? Link to comment
cornel1962 Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 este o schema mai lizibila aici : https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3195815.html Link to comment
surubarila Posted May 2, 2019 Author Share Posted May 2, 2019 Multumesc pt. raspuns ! E capsula cu 6 pini.Rusul mai spune ceva : LD 7535 are intern la iesirea GATE pt. mosfet o reziztenta la masa , aceasta lipseste la LN3C63.Pe placa la care lucrez rez. e montata extern intre GATE si GND. La inlocuirea pe care ai facut-o ai scos rez de pe PCB , cum recomanda rusul ? Mi-ai dat o idee : prin incarcatoare de telefon s-ar putea sa gasesc originalul....Mersi ! Link to comment
modoran Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Daca-i o rezistenta de vreo 10K externa poti sa o lasi montata si pe aia fara probleme, nu incurca cu nimic. Link to comment
surubarila Posted May 2, 2019 Author Share Posted May 2, 2019 Da , 10K are , o s-o las acolo.Multumesc ! Link to comment
surubarila Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 Am pus LD-ul , totul e bine.Multumesc tuturor pt. ajutor ! Link to comment
Recommended Posts