Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ultima captura


Recommended Posts

Io-s pe-o balta, in Ungaria (Agostyan, Romaito) de vreo 3 zile.

Pacat de loc ca-i super fain, ponton la iesire din casuta care-i direct pe apa etc.

Din pacate am prins la ciortani (max. 3kg) de-am facut scurta la mana... daca nu intra nimic mai serios in seara asta sau dimineata, cum s-a intamplat anii trecuti,  plec acasa... :(

 

VDherT9.jpg

 

ICkj5Uz.jpg

 

BNU2kde.jpg

 

 

 

 

 

 

Link to comment
22 hours ago, manolo said:

Cred ca ai aceiasi senzatie precum ai pescui in bazin la Metro.

Da, cam asa (am plecat acasa)... insa n-a fost asa dintotdeauna.

Am fost pe balta asta prima oara acum 8 ani, tot cand era prohibitie la noi... am prins atunci la o singura partida 8 (opt) specii diferite, inclusiv avat la artificial daca va vine sa credeti.

Anul trecut am prins crap ("romanesc" si oglinda) la 6 - 8kg, amur la 5 - 7kg si somn , pe langa caras si platica "de umplutura".

Din pacate CRED ca proprietarii s-au orientat dupa cerere: au vandut pestii mari si au populat intensiv cu ciortani, ca asta vrea "pescaru` majoritar", sa duca peste acasa... pacat.... 

Am sa ma interesez daca si altii au aceleasi experiente  anu` asta pe balta in cauza... in caz afirmativ,  a fost ultima iesire acolo....

 

Edited by informer
Link to comment

Barbun ala rosiatic. Si probabil si Lavrak (biban de mare - e o nebunie pestele ala). Vad ca ai si o caracatita babana si ceva pesti de recif. Si dorada este foarte gustoasa (mmm). Daca ai ocazia sa mananci limba de mare acolo, nu ezita chiar daca poate fi scumpa, are un gust fantastic si e foarte dulce (o experienta unica). Zarganul la fel o alta ciudatenie culinara (de incercat neaparat! are oasele albastre dar carnea e fantastica). Pofta mare/fir intins!

Edited by Guest
Link to comment
Acum 13 minute, celtik a spus:

Barbun ala rosiatic. Si probabil si Lavrak (biban de mare - e o nebunie pestele ala). Vad ca ai si o caracatita babana si ceva pesti de recif. Si dorada este foarte gustoasa (mmm). Daca ai ocazia sa mananci limba de mare acolo, nu ezita chiar daca poate fi scumpa, are un gust fantastic si e foarte dulce (o experienta unica). Zarganul la fel o alta ciudatenie culinara (de incercat neaparat! are oasele albastre dar carnea e fantastica). Pofta mare/fir intins!

Ala rosiatic e alta specie nu e barbun ,barbunii intra in iunie impreuna cu limbile de mare (stiu ca tot alerg mereu dupa peste :hdgfhgdf). Spun intra pentru ca aici unde stau eu este un golf cu legatura la marea Egee si aici vin pestii la apa mica mai mult sa depuna icrele.Caracatita a fost undeva la 3 kg nu foarte mare.O sa mai adaug ceva poze de luna trecuta cu niste peste mai mare imediat ce am timp.Cel mai mare zargan pe care l-am prins avea undeva la 1kg si ceva cu o lungime de peste 1m

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines