Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

selector GRUNDIG CUC6300


Recommended Posts

salut! am acest sasiu cu selectorul traznit(nu funct. bandaIII). codul lui este 29504-201-01c. se poate inlocui cu vreun tuner din comert sau cu sau din alt sasiu de GRUNDIG(mai vechi (cuc 3400,56..) caci de acelea mai am). daca are cineva unul de vanzare il cumpar(pret rezonabil)SALUT! SPOR LA TREBURI, TUTUROR !!!!!

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

are dreptate TAVI. acum cateva minute am terminat cautarea prin schemele sasielor mai vechi si .... nimic compatibil. dupa care m-am gandit la BEKO 10.3 care ca functii si tensiuni pare c-ar merge adaptat. nu stiu daca procesorul sasiului l-ar recunoaste!!? daca n-o sa mearga nimic si nici la amicii din oras n-am sa gasesc am sa apelez la tine . am inteles ca ai unul la 40RON . am inteles bine? am sa-i comunic si clientului. sper sa vrea caci tv-ul e un 37' .il au si cei de la TELEZIMEX insa pretul e descurajant .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines