Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

selector GRUNDIG CUC6300

codrin

Recommended Posts

salut! am acest sasiu cu selectorul traznit(nu funct. bandaIII). codul lui este 29504-201-01c. se poate inlocui cu vreun tuner din comert sau cu sau din alt sasiu de GRUNDIG(mai vechi (cuc 3400,56..) caci de acelea mai am). daca are cineva unul de vanzare il cumpar(pret rezonabil)SALUT! SPOR LA TREBURI, TUTUROR !!!!!

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Stefan

3

• codrin

3

• Tavi

2

• PETRE66

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

eu nu stiu cum arata Tv dar am un tuner de la un grundig care avea in el o multime de integrate . caut tunerul si iti spun ce scrie pe el .avea in el niste CI SMD cu opt pini (doua)

are dreptate TAVI. acum cateva minute am terminat cautarea prin schemele sasielor mai vechi si .... nimic compatibil. dupa care m-am gandit la BEKO 10.3 care ca functii si tensiuni pare c-ar merge adaptat. nu stiu daca procesorul sasiului l-ar recunoaste!!? daca n-o sa mearga nimic si nici la amicii din oras n-am sa gasesc am sa apelez la tine . am inteles ca ai unul la 40RON . am inteles bine? am sa-i comunic si clientului. sper sa vrea caci tv-ul e un 37' .il au si cei de la TELEZIMEX insa pretul e descurajant .