Guest arpadmoldovan4 Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 (edited) Buna am un tranzistor RB085T.PNP la masuratoare ami arata valoare 126 cat ar trebui sa ami arate?va multumesc sunt ancepator Edited April 19, 2019 by arpadmoldovan4 Modificat titlu Link to comment
leoncris Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 (edited) " tranzistorul RB085T.PNP" - ESTE DE FAPT O DIODA ( Schottky barrier diode) http://rohmfs.rohm.com/en/products/databook/datasheet-nrnd/discrete/diode/schottky_barrier/rb085t-60.pdf Edited April 19, 2019 by leoncris Link to comment
Guest Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Vin si eu in conpletare ca sa inteleaga colegul arpad:este o dioda dubla si se foloseste sau o gasim mai des pe sursele in comutatie auxiliara(iesire) V-DC. Link to comment
leoncris Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 (edited) Ca sa inteleaga , trebuie sa se puna mai intai de acord cu gramatica : "ami arata valoare 126 cat ar trebui sa ami arate?" - imi Forumul asta a fost depopulat de profesionisti si acaparat de diletanti si/sau ... agramati. Pacat ! D'asta "calc" mai rar p'aici ! Edited April 21, 2019 by leoncris 4 Link to comment
Recommended Posts