Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cate nr. aveti in agenda?

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

In total am 933 nr. tel. si adrese de mail, am setat telefonul sa le afiseze separat, este mai comod pentru mine. Acum cativa ani vazusem pe Nokia E71 aproape 7000 numere tel., credeam ca e recordul absolut. Mi-a fost dat sa vad peste 26000 numere distincte pe un singur telefon!

Link spre comentariu
1 hour ago, elmar said:

Și  ce ti-ai zis?...trebuie să fac ceva în privința asta!

Văd că ești pe drumul cel bun ...da* până la 26 de mii mai cale lungă!!:rade:

Mi-a  zis ca plateste daca-l ajut cu backup-ul, mai multe nu l-am intrebat.

Cat despre cele aprox. 700 numere din agenda mea...s-au adunat fara efort, clienti importanti, furnizori, colaboratori...o suta de numere sunt legate de radioclub...dupa cum vedeti, perseverez.

Link spre comentariu

Am peste 500 ... , chiar n - am fost curios ( sa aflu o cifra exacta ) , si nici nu sant . " Grosul " o reprezinta numerele de clienti si fosti clienti , persoane fizice si persoane de contact de pe la diverse institutii ... , cel putin o suta sant active ( mai des ) , de la cei cu care am ( inca ) contracte de service si asistenta . Mai sant cele legate de actualele job - uri , colaboratori , furnizori , colegi etc . Sa fie vreo suta ... Apoi cele personale , familie , cunoscuti , ceva prieteni , etc . Chiar si useri elf , si de pe alte forumuri . Se aduna ... , desi cele ocazionale le - am mai sters , fiind " bagate " ca si contacte in scopul evitarii confuziilor . Se aduna , de multe ori insidios . Am si multe carti de vizita " imprastiate " , pe la targuri si expozitii , ocazional si pe la job - uri . Asta este ... , e tributul vietii si al tiparului profesional . Nu cer de mancare , stau cuminti acolo in memoria telefoanelor . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări