Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema masina de spalat Samsung WW80k5410UW


Guest Elvin26

Recommended Posts

Guest Elvin26

Buna ziua, am o problema cu aceasta masina de spalat. Indeplineste toate functiile mai putin cea de a invarti cuva, baga apa, o incalzeste, o scoate afara dar nu invarte cuva. In plus nu are nicio eroare, am incercat cu o alta placa de comanda aproape asemanatoare insa nicio schimbare. Masina e adusa de un prieten din Uk si de cand a bagat o in priza a avut aceasta problema. Ce ar fi de facut?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Cu cealaltă placă, de fapt care mai precis ? Să înțeleg că mai ai o placă identică, de la altă mașină ?  Ar trebui verificată și starea motorului, poate el a cauzat defectarea driverului....e greu de spus de la distanță ce probleme ai de fapt acolo.La servisul dedicat ai fost cu ea ? Unele unități fac și reparații în afara garanției, uneori merită încercat, mai ales dacă mașina respectivă e în stare bună și merită reparată  astfel, chiar dacă asta va costa probabil jumătate din prețul de achiziție. Altfel, e mai bine să te orientezi la altă mașină, până la urmă o mașină decentă se poate cumpăra cu 1200-1600 Lei și te poți aștepta să te țină circa 10 ani măcar.Asta depinde și de noroc, dar și de cum o utilizezi.....pe mine prima mașină m-a ținut 10 ani, după care a devenit evident că nu mai merita resuscitată.

Edited by validae
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines