Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema masina de spalat Samsung WW80k5410UW


Vizitator Elvin26

Postări Recomandate

Vizitator Elvin26

Buna ziua, am o problema cu aceasta masina de spalat. Indeplineste toate functiile mai putin cea de a invarti cuva, baga apa, o incalzeste, o scoate afara dar nu invarte cuva. In plus nu are nicio eroare, am incercat cu o alta placa de comanda aproape asemanatoare insa nicio schimbare. Masina e adusa de un prieten din Uk si de cand a bagat o in priza a avut aceasta problema. Ce ar fi de facut?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu cealaltă placă, de fapt care mai precis ? Să înțeleg că mai ai o placă identică, de la altă mașină ?  Ar trebui verificată și starea motorului, poate el a cauzat defectarea driverului....e greu de spus de la distanță ce probleme ai de fapt acolo.La servisul dedicat ai fost cu ea ? Unele unități fac și reparații în afara garanției, uneori merită încercat, mai ales dacă mașina respectivă e în stare bună și merită reparată  astfel, chiar dacă asta va costa probabil jumătate din prețul de achiziție. Altfel, e mai bine să te orientezi la altă mașină, până la urmă o mașină decentă se poate cumpăra cu 1200-1600 Lei și te poți aștepta să te țină circa 10 ani măcar.Asta depinde și de noroc, dar și de cum o utilizezi.....pe mine prima mașină m-a ținut 10 ani, după care a devenit evident că nu mai merita resuscitată.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări