Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mucegai

Guest ground

Recommended Posts

Guest ground

Salutare tuturor,

Am o problema in dormitor si baie, de obicei iarna cu mucegaiul in partea de sus a peretelui cu geam... am niste termopane care nu prea isi fac treaba si zona de deasupra acestora se umple de mucegai toamna tarziu si ma tine pana spre primavara... Cu ce solutii ma puteti ajuta? Mi-ati salva "viata" 

M-am gandit sa dau cu ciment alb... apoi am citit pe aici ca s-ar da cu glet... sau glet/gled cu ciment alb amestecat... cum ziceti ca e mai bine ca apoi ca finisare sa dau cu o lavabila color?

Stiu ca mai sunt si niste lavabile speciale, dar nu ar trebui prima oara sa curat foarte bine? Oare lavabila aia e buna de ceva sau doar reclama?

Multumesc mult, astept cu nerabdare un ajutor!

Casa e noua?

Daca e noua, atunci ar fi de preferat sa folosesti un dezumidificator, pe care sa-l tii in priza citeva luni, pina cind vei observa ca recipientul in care se aduna apa, se umple tot  rar.Eu inca mai tin dezumidificatorul in priza. De cind ne-am mutat ,au trecut aproape sase luni. Recipientul(de2,5l)se umple cam la doua zile. Si cum spunea colegu' @Dan85 aeriseste zilnic toata casa!

Edited by GEO 53 BN
Acum 9 ore, Dan85 a spus:

........................................................

Ati ales cea mai buna oferta de tamplarie, adica cel mai bun pret din piata?  Raspund tot eu, daaaaaaaa. 

Timplaria termopan poate sa creeze probleme doar daca este cumparata la mina a II-a si atunci destul de rar. Daca montajul l-a facut un ''Dorel'' atunci e posibil sa ai probleme. Timplaria noua ,motata de meseriasii trimisi de la firma, n-are cum sa creeze probleme, poate doar in cazul in care au fost beți.:da

Nu cred sa fie cineva care sa-si asume responsabilitatea montarii timplariei termopan. Daca totusi,cineva ar risca, sa-si  monteze singur timplaria ,atunci ar trebui sa constientizeze ca ar pierde instantaneu garantia ce 3-5 ani, pe care o da fabricantul.

Am fost angajat mai bine de 10 ani la o firma care, pe linga multele produse,mai  fabricau si timplarie termopoan,la inceput cu 4 camere de izolare ,apoi cu 5 si mai tirziu cu 6 camere de izolare. Feroneria era adusa din Austria. Asa ca stiu cu ce se ''maninca''!

Edited by GEO 53 BN

Or fi si din ăstia,nu zic ba! Romania nu duce lipsa de ''Doreli''. O firma care se respecta nu va face niciodata un lucru de mintuiala. In joc e prestigiul firmei.

Poti cumpara fara probleme, timplarie termopan de la marile magazine ,gen Ded....an, Bri.........re, Ho.......ch. De obicei magazinele  enumerate mai sus, la achizitionare,  intreaba cumparatorul, daca vrea, ca ei sa faca montajul. Daca cumparatorul refuza ,atunci garantia, este automat anulata. Unii chiar refuza se vinda timplarie celor care vor sa si-o monteze singuri.

Edited by GEO 53 BN
Guest ground

E bloc din 1980 construit pe placi de beton prefabricate.Acum problema e cum rezolv in aceste conditii date,pentru ca de dat jos izolatia pe exterior si pus alta nici nu poate fi vorba,pentru ca stau la etajul 3 si trebuie montate iarasi  schele.

De jur-imprezurul ramei de geam nu au pus izolatie,pentru ca ar fi depasit tocul geamului,ma refer la grosime.

Aveam ceva mucegai si inainte de a izola,pentru ca acesta a si fost motivul sa izolez in ideea de a scapa de mucegai,dar e mai rau decat inainte.

Nu te lași deloc ,,amice,,.....al câtelea cont e ăsta pe aici ?  Chiar nu ești conștient că o vei păți urât într-un final dacă tot continui cu circul ăsta și sutele de clone pe care ți le faci mereu, cu alte nume din astea ciudate...

Edited by validae
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines