Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dvi port sau displayport


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 18 minute, loleksibolek a spus:

Daca am o placa video la calculator cu iesire displayport si Dvi port, care iesire  e mai ok sa o folosesc pentru a-l conecta la un tv pe intrarea hdmi?

Mulțumesc.

 

Sunt placi video care au HDMI cu ce ai tu nu cred ca merge , ce placa video ai? si ai grija cu conectarea la un tv ca daca nu ai impamintare la priza atunci nu are rost sa conectati PC-ul la tv ca se pot distrunge ambele , chiar si cu impamintare trebuie conectate cu ambele scoase din priza si apoi bagate in priza ca ambele au masa diferite

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 3 ore, marius75 a spus:

Tv-ul mai rar are cablu de alimentare cu impamantare. Eu n-am impamantare la priza si folosesc de ani de zile PC-ul legat la TV ( + monitor intr-o vreme, acum doar la TV).

Cablul este HDMI la DVI. Merge OK.

 

DVI https://www.google.ro/search?q=DVI&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=Us1Ov8cZWGWCDM%3A%2CCUawjh3tguwnyM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kQlmc3ZSvuvzjAix7BqmYZVpOpj5Q&sa=X&ved=2ahUKEwihx_e868PhAhWCYlAKHfBjAvgQ9QEwAXoECAcQBg#imgrc=Us1Ov8cZWGWCDM:

 

TV cu impamintare 

 

2019-04-09-1907.jpg

2019-04-09-1908.jpg

Vad ca este cablu DVI + HDMI posibil sa mearga dar eu nu am probat niciodata

Link spre comentariu

Teapa adaptorul ala de la emag, duce doar 30 Hz pe 4K, costa o gramada de bani si se vede imaginea in miscare ca dracu'.  Ia adaptor DVI-HDMI ca are doar o sarma chioara in interior, cost 10 lei + cablu hdmi cel mai ieftin si ai rezolvat problema ( da, vei avea si sunet prin DVI - depinde si de implementare ).

 

E si o gramada de bani un adaptor display port - hdmi 4k 60 Hz, apoi nici nu stim ce calculator sau placa video are initiatorul, poate nici nu face 230 de lei cu totul sau poate nu vrea 4K.

 

Si apoi HDMI 2.0 duce si el 4K 60Hz daca chiar se doreste, de ce sa te complici cu adaptoare ? Iei cablu HDMI 2.0 si gata.

Editat de modoran
Link spre comentariu

Nu a zis ca vrea 4K.

Omul nu are HDMI ci are doar cele 2 posibilitati enumerate. Nu cablu era problema ci adaptorul.

 

Din cate stiu, un adaptor DVI-HDMI e mai ieftin decat un displayport. 

Eu le am pe amandoua dar folosesc VGA !!! De fapt, am mai multe computere dar la unul folosesc vga chiar daca are si hdmi.

Nu am laindemana adaptorul DVI dar osa il caut curand. O pasiv, cum spunea cineva, are sarme inauntru. Cred ca e mult mai ieftin.

displayport.jpeg

Editat de one
Link spre comentariu

Imi cer scuze, am fost ocupat si n-am mai intrat.Într-adevar, nu vreau 4 k sau altele, e doar un Dell optiplex 7010 folosit ca ,,mediaplayer", singurul lui rol e sa imi livreze filme sau seriale pe tv.Acum l-am cuplat pe intrarea hdmi cu un adaptor Dvi-hdmi dar n-am sonor, folosesc un sistem audio pt asta, vad ca displayportul permite si sonor.Deci nu vreau avioane, 4 k sau altele, doar sa se vada ok si sa mearga sonorul prin tv.

Multumesc de raspunsuri.

Daca cineva e interesat de un cablu displayport contra un adaptor displayport-hdmi...adica eu am cablul, am nevoie de adaptor.

Editat de loleksibolek
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări