Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu o Combina


Recommended Posts

Am o combina Panasonic model mai vechi si a inceput sa se comporte cam ciudat.Butonul de on/off este digital iar alimentarea este intrerupta printr-un releu.Cand dau volumul mai tare se inchide dupa un anumit timp(5minute) singura. Inainte de acest lucru se aude releul cum incerca sa se amorseze.La fel se intampla si la volum mic insa timpul de funcionare creste(cam dupa o ora se inchide).Ce ar putea cauza o astfel de compotare?????

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am uitat sa spun ca dupa ce se inchide pe ecran apare un fel de eroare adica 3 litere.Si ca sa o repornesc trebuie sa apas butonul de power din nou ca sa dispara acele 3litere iar apoi inca o data power care determina pornirea.Si apoi se repeta fenomenul nu imediat ci dupa tot cateva minute, depinde la ce volum ascult.

Link to comment
  • 4 weeks later...
Guest Adrian_68

boxele sunt originale?daca nu schimbale.Daca impedanta boxelor nu corespunde cu impedanta amplificatorului audio,la un volum mai mare de jumate,amplif. intra in suprasarcina si decupleaza alimentarea.

Link to comment
Guest mirciulik

Poate se incinge integratul (integratele) din etajul de amplificare. Asa pateam cu o statie "Home made" Cand o tineam tare se incalzea si se oprea singura. O lasam 5-10 minute sa se raceasca si ii dadeam drumu. Apoi am luat un radiator mai mare..........Poate ai si tu aceeasi problema!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines