Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eurocolor CTV-2146 TXT

Guest emericpop

Recommended Posts

Guest emericpop

Salutari tuturor.Cine ma poate ajuta cu schema de eurocolor cha.11AK30A11?Am probleme cu BV-ul.Integratul TDA8174 este bun,semialternanta pozitiva nu se deschide de loc iar cea negativa are o desfasurare de 2 cm.Alimentarea este corespunzatoare, mai putin tensiunea de iesire.Multumesc.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

2

• Sorin Schiriac

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

hai mai, nici ak30 ... ce mai depanatori depanatorul nr 29 , sau schema pusa de vreo doua luni pe forumul cu scheme invatati sa cautati si voi inainte sa intrebati sa nu mai vorbim ca gasesti schema asta si la o cautare rapida cu googlespor la treaba :smt006

Guest emericpop

hai mai, nici ak30 ... ce mai depanatori depanatorul nr 29 , sau schema pusa de vreo doua luni pe forumul cu scheme invatati sa cautati si voi inainte sa intrebati sa nu mai vorbim ca gasesti schema asta si la o cautare rapida cu googlespor la treaba :smt006

In primul rand nu sunt depanator,o fac numai in timpul liber deoarece ma pasioneaza, apoi primul lucru a fost sa-l caut cu google, insa ceea ce am gasit pe eserviceinfo.com si numai acolo nu mi-a convenit , am mai incercat pe cateva situri, fara succes, astel am ajuns aici.Partea buna a lucrurilor este ca mai sunt altii care gandesc altfel.Eu stiu ca e o schemafoarte populara si simpla si ca majoritatea o au, insa n-am stiut ca deranjaza, ce sa-i faci sefu-i sef.

na , asta este, unii dintre voi nu o sa intelegeti niciodata ce va spunluati totul ca si cand sunteti niste umili muncitori undeva si ascultati de sefnu stiu ce sef visatieu va invat sa va descurcati singuri, sa nu mai depindeti de altii voi percepeti asta ca pe faptul ca ati deranjat daca asa preferati sa depindeti de altii , asteptand sa va dea o schema care o puteti lua singur imediat , e problema dvde asta in lume exista oameni care conduc si oameni care se lasa condusiunii gandesc , au initiativa si curaj , iar altii prefera sa stea de-o parte si sa apuce ce pica fiecare e liber sa isi aleaga de care parte vrea sa fieschema de ak30 era pe forumul de scheme pusa de doua luni , daca aia de pe eservice nu a fost buna ( ce nu era bun la ea ? )sau puteati sa precizati : am o schema de ak30 care nu corespunde exact la partea de ... ce aveti acolo defect , lipeste un condensator, sau altceva , daca aveti o schema exacta ar fi bunaok, in cazul asta da , ne uiam pe schemele noastre si vedem care varianta are acea componenta si va servim daca gasim

pe acest forum mai este data schema pentru acest chasis dar pe alt topic si o poti cauta scriind cuvinte cheie in casuta[cauta pe forum].foarte simplu si se pot gasii multe alte scheme si idei despre defecte si reparatii. in principiu Tavi are dreptate si din punctul meu de vedere cu o schema in mina sau in fata nu se repara tv-ul respectiv mai trebuie si ceva cunostinte de baza ,putina munca si apoi se vad rezultatele.