Guest viobio Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 (edited) In urma discuțiilor de aici , sper să ii îndeplinesc dorința lui Andrei Rosulescu , un canal de la amplificatorul Polyton , eu l-am bitezat Polyjazz VTA 100 , fiind un amplificator căutat de cei care canta jazz , VTA este prescurtarea de la VIOTUBEAMP , 100 ....va fi amplificatorul de instrument cu nr 100 , ironia sortii face să nu fie cu tuburi .... Amplificatorul nu are nici o tentă comercială , este cadou din partea mea , Andrei fiind un foarte apreciat chitarist , profesor de chitară , ne cunoaștem virtual ce cel putin opt ani ....din pacate nu ne-am vazut face to face .... niciodată ....noi să fim sănătoși ....ne vom întâlni noi cândva Acum strâng piesele , astazi am primit din Germania ce se vede , sasiul are dimensiunile 430X170X65 mm In partea de preamplificare o să folosesc integrate BB OPA2134 , in etajul final o să modific circuitul de bias , o să montez si un circuit care cuplează difuzorul cu întârziere + protectie la cc pe iesire . Să vedem ce iese . Edited March 28, 2019 by viobio Link to comment
arosulescu Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 (edited) Multumim...:) esti prea generos... Edited March 28, 2019 by arosulescu Link to comment
Guest viobio Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 (edited) Cam ăsta este stadiul lucrarii , momentan am desenat cablajele pentru preu și etajul final . Edited April 3, 2019 by viobio Link to comment
Guest Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Baga niste 100nF pe traseele de alimentare +Vcc si -Vcc cit mai aproape de pinii Ci-urilor. La ultimul poti "inchide" si cu in 10uF/50-63Vcc Link to comment
arosulescu Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 pregatesc deja bluesul de proba Link to comment
Guest viobio Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 (edited) Se lucrează la faceplate, încă nu sunt gata. Față de Polytone am mai adăugat eu ceva, o comutare liniar/compresie (în preu, înainte de corecția de ton), îmi rămânea un AO nefolosit, cu el o să fac o ieșire de linie, după preu, nivelul de ieșire va fi reglabil, poți să introduci acel semnal într-o placă de sunet. Mufă line out, o pun pe spatele amplificatorului, dacă o pun pe față nu mai are loc sigla mea. La acest amp vor pune mai mulți umărul DeCe va desena faceplate https://www.facebook.com/decebal.robescu Urâtu - Cristian Niculcea https://www.facebook.com/niculcea.razvancristian va face carcasa ampului Cele două viețuitoare sunt prietenii și colaboratorii mei de mulți ani. Adrian (zal) a donat traful de alimentare, să îl ajute Allah și profetul Mahomed! Edited April 5, 2019 by viobio Link to comment
arosulescu Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 ce de beri trebuie sa dau...am si eu un traf pe tole 2x22v...daca ti-l trebe vreodata cere-mi-l. Link to comment
Guest viobio Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 La 03.04.2019 la 12:09, DjLeco a spus: Baga niste 100nF pe traseele de alimentare +Vcc si -Vcc cit mai aproape de pinii Ci-urilor. La ultimul poti "inchide" si cu in 10uF/50-63Vcc Link to comment
Guest viobio Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 La 03.04.2019 la 12:03, Faust2018 a spus: Cam ăsta este stadiul lucrarii , momentan am desenat cablajele pentru preu și etajul final . Link to comment
Guest viobio Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 La 05.04.2019 la 10:04, Faust2018 a spus: Se lucrează la faceplate, încă nu sunt gata. Față de Polytone am mai adăugat eu ceva, o comutare liniar/compresie (în preu, înainte de corecția de ton), îmi rămânea un AO nefolosit, cu el o să fac o ieșire de linie, după preu, nivelul de ieșire va fi reglabil, poți să introduci acel semnal într-o placă de sunet. Mufă line out, o pun pe spatele amplificatorului, dacă o pun pe față nu mai are loc sigla mea. La acest amp vor pune mai mulți umărul DeCe va desena faceplate https://www.facebook.com/decebal.robescu Urâtu - Cristian Niculcea https://www.facebook.com/niculcea.razvancristian va face carcasa ampului Cele două viețuitoare sunt prietenii și colaboratorii mei de mulți ani. Adrian (zal) a donat traful de alimentare, să îl ajute Allah și profetul Mahomed! Link to comment
franzm Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 100. anniversary? Chiar faceti suta (de ani)? Link to comment
Guest viobio Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Acum 5 minute, franzm a spus: 100. anniversary? Chiar faceti suta (de ani)? Da Link to comment
arosulescu Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 27 minutes ago, Faust2018 said: Da "Tubes are hot"... :) Link to comment
Guest viobio Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Acum 42 minute, arosulescu a spus: "Tubes are hot"... Link to comment
arosulescu Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 (edited) 41 minutes ago, Faust2018 said: Lasa ca te intorci curand la prima iubire Edited April 9, 2019 by arosulescu Link to comment
Recommended Posts