Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 placi de sunet

bradacalin

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

tot ce vreau e sa pot asculta niste melodii in casca cat timp pe statie intra o alta melodie, adica sa-mi pregatesc urmatoarea melodie, nu prea imi vin in minte si de aia ar fi tare sa le pot cauta :d deh, nu toti suntem dj-i din nastere.in winamp este o optiune care te lasa sa deschizi mai multe "instances" odata, si sa pui muzica in acelasi timp, dar cu o singura placa nu prea pot face ce ma intereseaza.

Da poti face acest lucru cu doua placi de sunet. Daca ai probleme si pe acelas winamp nu vrea cu amandoua placile , mai instalezi un winamp in alt folder, (ex default se instaleaza in program files) si tu il instalezi pe al doilea in c:\winamp 2 sau ce vrei tu.

Hai ca esti tare. Instaleaza-ti domnule un soft de mixat, ce naiba te-a apucat cu doua Winamp-uri? Exista si in VirtualDJ sau TraktorDJ search!! Si poti sa setezi o singura placa sa ti se auda si master si monitor adica o melodie pe boxe si urmatoarea melodie in casti! Ce e asa greu?Mai dai si banii de pomana pe doua placi de sunet.

poti folosi virtualdj, dar pt optiunea care vrei tu sa o folosesti, adik sa asculti muzica finala in boxe si ceea ce vrei sa urmeze in casti ai nevoie de placa de sunet de 4 canale ( asa folosesc eu ) , pe partea din fata se baga statia si pe partea din spate se baga castile, sau poti folosi 2 placi de sunet de 2 canale fiecare.intri la setari si totul sa rezolvat.

• 3 weeks later...
Guest andrei_art

salutare! vreau sa intreb urmatorul lucru: daca am 2 placi de sunet pe comp, pot face sa aud 2 melodii diferite cu 2 "instances" de la winamp diferite?bineinteles fiecare winamp va fi setat pe cate o placa...multumesc anticipat!

poti face asa:1. Deschizi alt winamp cu ctrl+alt+n2. ctrl+p (preferences)3. plug-ins - output - direct sound output4. dai click pe "configure"5. la "device" exact acolo sus in stanga iti apare lista cu placile de sunet existente si faci click pe cea care stii ca nu e folosita, dai ok si inchizi "preferences" Mixare placuta :smt003 p.s. eu folosesc configuratia asta pentru ca m-am obisnuit cu winamp-ul :weedman:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines