Blind Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Ma baga in dilema melodia asta...desi merge de minune cantata intr-o bodega, e totusi o melodie destul de reusita (care ma pasioneaza si cand sunt treaz :smt003 ) App, versiunea de studio (care e ~80% la fel cu asta) este mult mai amuzanta, aberatiile gaborului sunt altele insa, and it makes it funnyer. Ascultare placuta... :partyman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vacea Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 mai , dar ce moara stricata e omu` ala:)) . E simpatica blonda aia cu bretonu ` pana in ochi si cu nasul cat pinochio! :drinkers: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 mie imi place militianul cu replica lui de geniu :baaaa , decat sa-ti fie rau ,mai bine sa-ti fie bine ! :supz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vacea Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 aia e alternativa ... la vorba aia...stii tu , cand e omu` mai :drinkers: :drinkers: :drinkers: NOi sa fim sanatosi :partyman: :partyman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MifTy Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 m? aranjeaz? mai bine!!! (nu, nu sunt eu ?la!!! am de 2 ori mai mul?i ani, ?i de 3 ori mai pu?in p?r!!! :snakeman: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.