Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator baterii BT-C3100 V2.2


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • 2 ani mai târziu...
La 07.03.2019 la 3:28, ionel sm a spus:

De curand am cumparat acest incarcator de baterii destul de interesant zic eu.Intrucat am primit manualul de utilizare in limba engleza am considerat sa pun traducerea aici ,poate va fi utila si altcuiva.Powerfocus BT-C3100 OPERATING INSTRUCTIONS.pdfIncarcator baterii BT-C3100 V2.2.pdf

imgres.jpg

Vă salut.

Testarea capacității acumulatorilor Li-Ion cum o faceți, sau mai bine zis cum e mai indicat să se facă, pe modul ”Test” sau ”Q-test”? Văd că în modul test durează cam mult. Întreb asta pentru că mi-am luat și eu unul și trebuie să-i aflu toate opțiunile de care dispune. Al dvs. cum s-a comportat în timp , văd că l-ați cumpărat în 2019. 

Vă mulțumesc!

Link spre comentariu

Între timp am încercat eu, pentru testarea capacității a patru acumulatori i-a trebuit mai bine de 10 ore și au undeva la 1800 mAh. Cred că pentru acumulatori cu capacitate mai mare durează si mai mult. Un test de capacitate implică încărcarea full a acumulatorului, descărcarea până la 3,5V și apoi iarăși încărcarea full.

Eu l-am luat mai mult pentru testarea capacității acumulatorilor. Până acum am folosit un modul luat de pe Ali - HW 586, diferența de capacitate între cele două e undeva la 300mAh în plus pentru acest încărcător. Pe Q test îți indică rezistența acumulatorului, cu cât a mai mică cu atât e mai bun acumulatorul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări