Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE15S51SP cu probleme ...


Recommended Posts

....Îl pornesc și functioneaza și 10 ore , dacă îl opresc și încerc sa-l pornesc după câteva minute pornește încearcă sa se lumineze dar se stinge ecranul și așa rămâne . Are sunet . Folosește ca invertor CI FAN7311 . Am măsurat tensiuni și semnale pe el când functioneaza și creste tensiunea de 13V , inițial 12.8 pe urma 13.6 . Nu mai oscilează . Ca perspectiva : 1. Schimbat Integratul , 2. Schimbat plăcută de comanda ininvertor cu totul , 3. Schimbat placa de alimentare . Alte sfaturi / păreri ....Dacă pornesc TVAul după mai mult timp , pornește corect .

 

Va mulțumesc !

 

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Am încercat varianta cu rezistența de 560 ohmi pe pinul 1 al CI . Nu a dat rezultate . Tensiunea scade de la 3.6 cât are fără rezistența ( blocat fiind ) la 2.7 cu rezistența de 560 și chiar mai mica , 330 .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines