Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de Test


Guest senoctar

Recommended Posts

Guest senoctar

Salut,

Tot caut de ceva timp prin magazine si pe net de unde as putea cumpara o placa de test cu clipsuri, ori cum se cheama.

Ceva asemanator cu imaginea atasata.

Pana acum am folosit o placa normala, cu gauri inconjurate de cupru. Insa eu nu am o schema anume, si tot schimb, ori pun leduri, ori un motor si deja mi-am stricat si pistolul de lipit la cate ore l-am folosit.

Sau daca nu, macar o placa de test anume cu soclu DIP40, ca am gasit dar su socluri mici, macar daca fac lipituri sa nu ma mai chinui cu pinii asa apropiati.

Daca nu, poate imi iau ciocan, placile de dezvoltare sunt cam scumpe pt. PIC16F87x.

Multumesc anticipat.

 

bogdanm: se muta la "diy"

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply
Guest senoctar

Eu am cautat si pe forum, mai multe combinatii de cuvinte, nu stiam de termenul solderless, vad ca e singurul topic in care apare. Sper sa gasesc asa pe vreun site.Pana atunci, incerc sa repar pistolul.Mersi mult.

Link to comment
Share on other sites

Guest senoctar

Cam asa e cu pretul, ma asteptam pe net sa fie mai ieftine. Eu am vazut intr-un mag. cu 30 ron, cu doar 2 randuri (pti sa iti iei 2 oricum), si cand m-am intors sa iau nu mai era, si pana mai aduc .... Totusi nu vad de ce ar fi chiar asa pana la urma au doar niste lamele.Cred ca pot sa imi iau mai multe socluri de microcontrolere mai mici, le lipesc pinii si imi fac si eu asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Guest senoctar

De atunci am tot cautat, dar aceleasi rezultate.Am gasit o placa de genul imaginii atasate la 17 lei, si tot face treaba mai usoara. Si un ciocan sa fie mai fin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines