Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Salutare colegi,

tv-ul cu pricina a venit cu următoarea manifestare:  ledul de stdby pâlpâie în continuu dar nu vrea să pornească. după ce l-am desfacut se putea observa vizibil condensatorii din sursă care majoritatea erau umflați. i-am schimbat pe toți dar niciun rezultat (la fel face). la măsurarea tensiunii,  am observat fluctuații pe tensiunea de 5v pe mb. am aplicat o tensiune externă de 5v, ledul s-a stabilizat (inclusiv tensiunea, aproximativ 4.8v) și tv-ul a pornit. Încerc să-mi dau seama care ar putea fi defectul, dar neavând un esr metru să măsor conzii de pe mb, cam greu. niște sfaturi mi-ar fi de ajutor.

video cu manifestarea

 

Sursă: BN96 - 03833A

PCB:  BN41-0068D

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Corect. CS802 este pus pe alimentarea controllerului pwm. Dar si pfc are un controller ce are pe alimentare electroliticul CP811 de 47 micro/50v. Schimbati-l si pe el ca nu este mare cheltuiala. Si sper ca ati schimbat si CS852 care este filtrajul pe stb. Idei aveti. Spor la treaba.

Si schema. Poate mai trebuie la cineva.

 

bn96_03833a.pdf

Edited by yokoono
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines