Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

R 1300

esu

Recommended Posts

Are cineva o mufa mama care face legatura intre unitatea emisie/receptie si blocul stabilizator de tensiune ?Cind am luat statiile acest cablu nu mai exista, a fost predat ca deseuri.

• 5 weeks later...
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• esu

2

• SirRoger

1

• 2 weeks later...

OK..asa ca pentru "ham spirit"..un "coleg" comun vinde pe site pe radioamator.ro una cu 300 EU. uite ca sa-i fac în necaz le dau gratis..Vi sa le iei ?Nu am cerut un pret "infernal" ca altii...da fiecare cît vrea.73.

Nu era vorba despre a da ceva pe gratis. Ideea este ca daca am ceva de vanzare ma duc si postez la sectiunea "vanzari".Sau exista posibilitatea de a trimite "corespondentului" un mesaj privat.Imi cer scuze daca am parut rautacios, nu am avut intentia.73!

Salut.Nici o problema, eu nu m-am suparat, dar mesajul e si la vînzari...L-am pus simultan si acolo si aici, ca si fiu sigur ca este vazut.PS...Cam mica valoarea...nano-pico... (10exp -9)x(10exp -12)=10exp -21 !!Cum ar trebui botezat ? he..he..he..OK. 73!

• 2 months later...
  • 10 months later...
Guest dermengi

Am doua R1300 una care merge si una cu emisia defecta,cu restul de cutii aferente (transmatch, sursa, cabluri).Astept oferte de la cei interesati.

buna ziua.as fi interesat de un r 1300.are cineva asa ceva?multumesc