Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Cardax N32C


Recommended Posts

1. Am de instalat la serviciu o centrala Cardax N32C si nu stiu sa programez cartelele de proximitate. Am instalat softul de control acces versiunea 1.7. Pana aici toate bune, dar dupa configurarea partii de interfata cu cititorul de cartele(cele 8 microcontacte) a inceput sa-mi treaca ledul de la cititorul de carduri cand pe culoarea verde cand pe rosu. Dupa resetarea centralei ledul sta pe culoarea verde dar dupa ce citeste o cartela incepe din nou sa palpaie ledul.

2. Problema este ca nu pot sa adaug cartele in baza de date a softului sau sa programez cartelele de proximitate. Stie cineva cum se programeaza cartelele si care este cauza din care imi ledul cand pe verde cand pe rosu?

Astept sfaturi .

:prayer:

 

bogdanm: se muta la "alte microcontrollere", deoarece nu vad o legatura directa cu PIC-urile.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 years later...
  • 1 year later...
Guest laureant

salut!Am si eu o problema cu un sistem de control acces cardax.Sistemul este format din trei N32R si din un N32C.Problema este ca in softul instalat pe calculator nu pot vedea evenimentele. Daca dau cu o cartela pe cititor am acces dar nu imi afisaza evenimentul. Comunicatie intre PC si UCCA exista. Ma poate ajuta cineva ca nu stiu ce sa mai fac...multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines