Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor cu perii


Recommended Posts

Buna ziua.

Am cumparat un circular pentru taiere inclinata cu motor de 1800w si as vrea sa ii montez un circuit de limitare a curentului la pornire ERST-16A16 legat ca in poza 1. Am gasit spatiu suficient si ventilat in manerul sculei dar problema esta ca in motor intra 4 fire, (doua negre si doua rosii), si nu doua ca la un motor cum are flexul de exemplu. Am desfacut capacul la perii, motorul are doua bobine exact ca la un flex dar la fiecare perie vin cate doua fire si nu unul. Nu stiu cum sunt legate in motor si nu l-as desface deoarece este in garantie. Am gasit o schema de legare cu doua fire pe perie la un flex cu limitator si regulator de turatie ca in poza 2 si o schema normala cu un fir pe perie poza 3 incercuit cu rosu.

intrebarea mea este daca pot afla fara sa desfac motorul care sunt firele principale care duc ña bobine pentru a putea lega circuitul de limitare.

Va multumesc.

erst.JPG

GWS 850 1.jpg

GWS1.jpg

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines