RealAlex Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Vreau sa pun pe un scuter o alarma dar m-am oprit la senzorul de soc.... se poate face asa ceva care sa fie fiabil? nu prea am gasit prin magazine la preturi decente... Help me! Link to comment
edy_wheazel Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Eu a-si incerca un buton ascuns care daca nu este actionat intrerupe contactul in 5-10 sec, ar fi cel mai simplu (un 555 si un element de comanda). Sau un senzor de prezenta reglat k-lumea. Link to comment
niq_ro Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 poate te "satisface" vreunul de la http://www.niqro.lx.ro/senzor.htm :yawinkle: Link to comment
RealAlex Posted July 31, 2007 Author Share Posted July 31, 2007 Vreau ceva de vibratii ... Link to comment
niq_ro Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 pai nu ai decat sa-ti faci ... ceva cu un arculet de pix care atinge la lovire un fir.. asa sunt contruite si alea din masina.. eventual pui si un surub orin arc sa poti regla deplasarea.. Link to comment
Recommended Posts