Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PAM1400 clone

George(sb)

Recommended Posts

intr-un moment de maxima plictiseala, m-am hotarat sa clonez amplificatorul pam1400 facut de ecler, treaba merge destul de incet pentru ca nuprea am timp Posted Image Posted Image

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• George(sb)

5

• Palade Vlad

1

• zal

1

• pitbull_bog

1

Top Posters In This Topic

schema nu o am nici eu, il copiez babeste, am dat jos toate piesele de pe un canal, l-am scanat dupa care am inceput sa ii fac negativul, mai am de facut acelasi lucru si cu celalalte placi, este un amplificator destul de complex, zice ca ar fi in comutatie, desi este alimentat la +/-98v scoate doar 625w in 4 ohmi dupa manual, pe masura ce voi avansa voi reveni cu detalii

:smt005 :smt005 :smt005 Ce nu face omu la plictiseala ... arata bine deocamdata, te asteptam cu detalii :d. Is curios ce tranzistori are ? si cati (12 pe canal?)

...desi este alimentat la +/-98v scoate doar 625w in 4 ohmi dupa manual...

Cam tot atit scoate si Postscriptum 1200 pe care-l am, alimentat la +/-60V si +/-92V cu trz finali in cascada, iar un final IMQ de 1400W (2x700W) se alimenta cu +/-95V (cite 5x2SA1302 si 5x2SC3281 pe canal). Deci cred ca poti sa ai incredere in manual. Desigur ca unii ar putea sa spuna ca ei scot 1kW cu alimentarea aia... :smt003

Totusi daca nu scoti schema s-ar putea sa ai ceva necazuri la reglaje.

Bafta!

George(sb), sunt si eu interesat de schema. Promiti ca o postezi aici ?
schema nu o am nici eu' date=' il copiez babeste, am dat jos toate piesele de pe un canal, l-am scanat dupa care am inceput sa ii fac negativul, mai am de facut acelasi lucru si cu celalalte placi.......[/quote']