Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

casetofon daewoo

anton_yo

Recommended Posts

va salut, am un casetofon daewoo de pe nubira, model AKF-8846JS part.no: 96 285 325 id code: WS care-mi cere codul. eu l-aveam trecut ca fiind 4315 , dar imi da eroare. ce pot face sa-l aflu, sau sa nu-l mai ceara? multzam :tonqe:

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anton_yo

11

• mircea626

3

• HORIACN

3

• rimache

3

multumesc pt attach dar codurile n-au mers, insa inainte de a cere codul am obs. ca cere un cod din 2 cifre afisat asa: AF-- apoi dupa ce bagi 2 cifre cere CODE..cel din 4 cifre. ce porcherie..sa nu-mi spuneti sa-l arunc pt ca vroiam sa-l pun ca radio la bunici la tara :smt003 vreo resetare precum bios-ul n-am cum sa-i fac? sau sa-i skimb/modific vreo piesa ceva?? :smt006

AF inseamna "codul zonei". Ceva cam ca la DVD-uri. Trebuie sa apesi tasta 2 care este ptr. Europa, dupa care introduci codul. Ai PM cu codurile.

stiu ca 02 este pt europa, dar 0 nu are ! decat de la 1 la 6.. oricum nu cred ca conteaza..ce zona pun..sau or diferi codurile daca-i spui zona..? nu stiu c sa zic..am sa le incerc p-astea ale tale si-am sa-ti spun multzam

Functie de zona ai capetele de banda si pasul la scanare. Stiu ca nu ai "0", dar mi se pare ca accepta numai o cifra, adica"2". Incearca codurile si daca nu merge am sa cobor eu pana la masina si am sa vad cum se baga codul, dar poate te descurci ca nu prea am chef acum de scos borna de la baterie ca se reseteaza si alarma si ECM-ul pe langa cas.Bafta!

mda..revin trist. a primit 2-ul simplu, insa n-a primit nici un cod din toate alea :toimonster: kestia cu alarma m-ai facut curios cum adik se reseteaza..am shi io o alarma dar..scot borna..bag..e ok licare de 3ori si gata...ciudat cu acest casetofon..desi e-n stare super buna si l-as fi fol. pt bunici la tzara ca radio :smt003 i-ash invata sa skimbe canalele doar din cele 6 butoane si atat. dar..se pare ca nu mere..

hm..poate nu stiu eu cum si unde sa caut, dar n-am vazut decat diode de la 300..pana pe la 500.. modelul placii de baza este AKF-8846W si serial number 97T65946MA-02....v-am dat astea poate gasiti o skema ceva.. :prayer: