Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculatoare şi componente calculatoare produse în România

elctropan
 Share

Recommended Posts

Salut prieteni,

M-a rugat un amic să îl ajut în achiziţia de calculatoare sau componente de calculatoare fabricate în România.

A achiziţionat până acum tot ce a putut şi intenţionează să reactiveze unele şi să deschidă un minimuzeu - expoziţie personală a unor astfel de calculatoare, bineînţeles fără scopuri financiare.

Dacă cumva se mai găseşte aşa ceva prin debaralele, magaziile, beciurile sau oriunde le ţine fiecare, dau mai jos o listă(nu e limitativă!):

- Calculatorul cu lampi CIFA 101 Economist

- DACICC

- FELIX C 256

- FELIX 512

- FELIX 1024

- I-100

- I-101

- JUNIOR

CIFA-1

CIPA-l0X

- CET500                                                                                      

CORAL

HC-85

HC-88

HC-90

HC-2000

- CoBra

- CENA

- aMIC

- CUB și CUB-Z

- Diagram 2030

- DIALISP

- ECAROM

- MAC-1

- MSC 100 

- MULTIPROM

- TPD (Terminal de Pregătire a Datelor)

- CESAR

- MARICA (Mașina Aritmetică a Institutului de Calcul al Academiei)

- Prae

- MECIPT-1

- MicroTIM

Dacă am gresit cumva denumirea la vreunul, îmi cer scuze anticipat, aşa le-am găsit denumite pe internet.

Dacă aveţi disponibile astfel de calculatoare sau componente, sau si alte tipuri de calculatoare - nespecificate în lista de mai sus, dar musai produse în România, vă rog să comunicaţi.

Mulţumesc.

Am sa pun o foto daca ma descurc. Este integru,functional.Nu mai are nevoie de casetofon pentru ca am pus in interior un eeprom cu softul.Deci este mai usor de lucrat.Pret solicitat este de 150 lei. nu se poate pune foto ca e mai mare de 1gb.O adresa de e-mail daca doriti foto.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...