Guest Darla Neculai Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Buna ziua, acum o luna am cumparat un televizor sony diagonala 101 non smart si dupa 2-3 saptamani am observat ceva dungi verticale pe ecran ,dungile sant regulate si se vad cel mai bine pe culorile deschise care ar fi problema?O sa pun si ceva poze. Multumesc anticipat. Link to comment
iuliantv Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 pai daca e cumparat de nou la garantie cu el,daca nu a facut in 14 zile legea spune ca poti cere schimbarea produsului http://www.economica.net/duminica-se-schimba-legea-toate-magazinele-vor-fi-obligate-sa-schimbe-in-15-zile-obiectul-cumparat_115388.html Link to comment
Guest Darla Neculai Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Da este in garantie l-am cumparat online de pe Altex , care este procedura?. Link to comment
petreelectronic Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Trebuia sa spui si in ce mod il folosesti? Tv, Av, Scart, HDMI.....poate nu-i din televizor Daca-i in modul Tv face pe toate programele? Link to comment
Guest Darla Neculai Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Da este in modul tv si face pe toate programele, am bagat un stic cu un film si acolo tot asa se vad dungile si la imaginea statica de control tot asa se vede Link to comment
iuliantv Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Acum 12 ore, Darla Neculai a spus: Da este in garantie l-am cumparat online de pe Altex , care este procedura?. cum ai reusit sa-l cumperi online? tot asa intri si vezi magazinul de unde vine si datele de contact,daca nu ele vin cu garantia Link to comment
Guest Darla Neculai Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Am rezolvat problema ,am trimis televizorul in service si au constatat ca era problema la displei si SONY mi-a dat alt televizor nou. Link to comment
Guest Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 (edited) 11 hours ago, Darla Neculai said: Am rezolvat problema ,am trimis televizorul in service si au constatat ca era problema la displei si SONY mi-a dat alt televizor nou. Foarte frumos , asta da rezolvare! Edited February 20, 2019 by Guest Link to comment
Recommended Posts