Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LH510B cu defect ciudat


Recommended Posts

Buna ziua,

Sunt in posesia unui LG 32LH510B, cu urmatoarea problema: Cel mic a doborat TV (a cazut totusi de la o distanta destul de mica, nu se vad crapaturi pe carcasa), iar de atunci a aparut problema care se vede in imagini. In momentul in care TV se aprinde, apar acele dungi pe ecran, dungi care se plimba de la stanga la dreapta. Nu stiu daca merita sa il duc la reparat, m-am gandit ca poate este o problema mai usor de identificat din poze si sa incerc sa vand TV pentru piese. Nedumerirea mea este daca il pot vinde ca TV cu display OK si placa de baza defecta, sau este placa de baza OK si a patit ceva displayul? Asa cum spuneam mai sus, nu se vad urme sau crapaturi nici pe carcasa nici pe display, de aici si dubiile mele. Multumesc!

20190102_171500.jpg

20190102_171425.jpg

20190102_171559.jpg

20190106_114021.jpg

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este defect displayul, undeva sa fisurat si nu se vede la ochi, nu ai ce sa-i mai faci, vinde modulele din interior pe olx cu anuntul "PLACA PROVINE DIN TV CU DISPLAY SPART", daca pui poze asa cum sunt cele de sus, nu-ti mai cumpara nimeni nimic sau poti sa spargi displayul si pui poze sa se vada......:rade:

Edited by Guest
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines