Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nakamichi TA-3E Stasis

Recommended Posts

Un amplituner Nakamichi Stasis, cumparat de la un tanar care l-a folosit cu sursa: calculatorul si, probabil, cu doua perechi de boxe la 4 ohmi! Zic "probabil", deoarece era selectata pozitia A+B (cu Speaker Selector), iar tanarul mi-a spus ca folosea boxe de 4 ohmi. Mi-a declarat ca, in timpul auditiei, s-a oprit, pur si simplu, si-a intrat in protectie, din care nu mai iese.Tunerul functioneaza. Etajul de amplificare, bineinteles, nu cupleaza.Nu am gasit schema "free" pe net dar, probabil, finalii sunt dusi, cel putin pe un canal si/sau probleme in partea de alimentare.Este pacat de statie sa o dezmembrez, prea este lucratura serioasa acolo! Merita incercat ceva, numai daca ne gandim la tehnologia Stasis, patent Threshold.Se incumeta cineva la depanat? Are cineva vreo idee? Eu am lasat electronica cam demultisor (vreo 15 ani) si nu mai am aparate de masura, piese si toate cele... Nici ochii nu ma prea ajuta; trebuie sa folosesc ... lupa si este dificil...

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines