Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cu KT120

Guest viobio
 Share

Recommended Posts

Guest viobio
Acum 25 minute, validae a spus:

Eu v-aș recomanda amândorura (DANO și Faust2018) să vă vedeți fiecare de topicul lui, nu mai băgați bățul prin gard pe topicul celuilalt.Nu știu exact care a început cu asta, dar știu exact că amândoi veți avea de pierdut dacă mai continuați așa...

Pe celălalt topic eu am făcut referiri tehnice, pentru că nu prea bat cu realitatea. 

Acum 39 minute, DANO a spus:

a murit total acest amplificator?:56 am crezut ca, cand o sa termin al meu amplif o sa pot face o comparatie a rezultatelor mele cu unele ale unui guru :84

Din păcate am alte comenzi de onorat, una chiar mare, ăsta este în stand-by, mai am câteva în stand-by. 

Termină tu ampul și le putem compara când este gata al meu. 

• 2 years later...

am primit cadou doua KT120 de sfintii M&C si as avea nevoie pt a finaliza un proiect de trafuri de iesire.

am nevoie de sfatul dumneavoastra; aceste trafuri toroidale ar merita cumparate?; https://www.tme.eu/ro/details/ttg-kt88se/transformatoare-toroidale/toroidy/. sau ramin la bobinarea celor doua trafuri rusesti pe miez TC90 de alimentare a tv  dianant 220(rusesc in fapt)

multumesc

1 oră în urmă, misu ploiesteanu a spus:

aceste trafuri toroidale ar merita cumparate?; https://www.tme.eu/ro/

Vedeti ca azi pana la ora 24 la Tme este reducere de pret, Black Friday, am primit mesaj de la ei. 

Pe 26 noiembrie 2021 între orele 0:00 şi 24:00 (CET), clienţii noştri pot beneficia de un discount de până la 15%!*

Edited by Усилитель

Nu se pune problema în acest mod  "Toroidy pot doar 40".

Ce treaba are sula cu prefectura ?(disipația maximă suportată la anod KT120 cu puterea toroidy 40VA)

În cazul de față contează ce curent suportă în primar transformatorul.

https://www.tme.eu/ro/details/ttg-kt88se/transformatoare-toroidale/toroidy/

Curent maxim 250mA

Ce să facă cu OT-PSE (Parallel Single Ended 1.5kΩ) ?!

Mișu a precizat două tuburi KT120, nu cred că este dispus să construiască un amplificator mono.

Edited by Hoffmann