Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Galaxy J6 2018

Toni Marginean

Recommended Posts

Toni Marginean

De curand am achizitionat acest telefon direct de la Vodafone. Ce ma deranjeaza este ca book-case-ul, husa, nu-mi deschide/inchide ecranul la ridicare/coborare (asa cum aveam la telefonul Samsung Galaxy J5). Operatorul de la magazin, cu o vechime de 4 luni, mi-a spus ca modelul meu nu stie asa ceva. Imi era utila aceasta facilitate in momentul cand eram la volam si doream sa vad cine ma suna pentru a opri sau nu masina in vederea unui dialog. Doresc parerea dvs.. Multumesc!

Edited by Toni Marginean
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Marginean

3

• modoran

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Vedeti in meniu daca are optiuni pentru active flip si testati cu un magnet oarecare pe marginea displayului pe tot conturul daca simte undeva magnetul.

Ori nu are deloc optiunea , ori magnetul de pe husa este pozitionat incorect sau lipsa .

Nu se regaseste in specificatii  la multe tel daca au sau acesta funtie si de aceea am spus sa testati .

Edited by Guest
Toni Marginean
40 minutes ago, razvan-l1 said:

Vedeti in meniu daca are optiuni pentru active flip si testati cu un magnet oarecare pe marginea displayului pe tot conturul daca simte undeva magnetul.

Ori nu are deloc optiunea , ori magnetul de pe husa este pozitionat incorect sau lipsa .

Nu se regaseste in specificatii  la multe tel daca au sau acesta funtie si de aceea am spus sa testati .

Am procedat cum ati spus si tot nu a functionat. Apoi am plimbat fata un magnet mic pe fata telefonului si am vazut ca functioneaza! Am luat fata husei de la telefonul vechi si am vazut ca si cu acela functioneaza. Deci alta husa!

Multumiri! :cadou:aplauze

Dvs mai ascultati ce zic vanzatorii prin magazine ? Astia nici nu trebuie bagati prea mult in seama, doar dai banii si iei produsul, atat.

Posibil sa fie husa pentru alt model .

Se poate identifica prezenta si pozitia magnetului destul de simplu.

Faceti retur la husa daca nu corespunde cu telefonul.