Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40F6400AW dump


Recommended Posts

Buna ziua.

Televizorul din titlu se restarta.Am resoftat EMMC cu soft luat de la acelas model si nu s-a schimbat nimic. Am pus memorie 24C256 goala si aparent totul ok pana la partea de smart. Daca vreau sa intru in orice aplicatie din Smart Hub imi spune ca aplicatia trebuie actualizata.Am mai avut problema asta si la alte serii de Samsung dupa resoftare EMMC si de fiecare data rezolvam cu reset Smart Hub din meniul tv. Am facut la fel si aici doar ca dupa reset, in Smart Hub nu mai gasesc decat browserul - aplicatia de navigare pe internet, nimic acltceva. Daca intru sa descarc aplicatii in " More Apps", tot la fel, gasesc doar aplicatia pentru navigare pe net.

Daca sterg din nou eepromul, nu mai gasesc deloc aplicatiile in din Smart Hub (in afara de browser), chiar asa nefunctionale cum erau la inceput.

Am rescris EMMC-ul cu softul original, am rescris si cu alt soft descarcat de pe alt forum, am dat Factory reset din SM, reset din meniu tv -- toate acestea fara nici o schimbare, pe partea de smart nu am aplicatii.

Va rog daca aveti salvat continutul de la 234C256 pentru acest model sau daca aveti vre-o idee pentru rezolvare.

Placa de baza este BN41-01958B. Pe eticheta de pe main este scris alt cod: BN94-07094N.

Ideal ar fi daca are un coleg EMMC + SPI+ eeprom salvate de pe aceeasi placa BN41-01958B chiar daca modelul tv difera putin. Mentionez ca am gasit o pereche SPI+ eeprom de la un 40F6200, le-am rescris pe amandoua si absolut nici omodificare.

Multumesc.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Va multumesc, din pacate clientul l-a luat asa cum e, fara smart. Bine inteles, cu o mica reducere din partea mea.

Eram tare curios daca ar fi functionat, la cat m-a frecat...

Stie cineva cum s-ar putea face downgrade la o versiune anterioara? Ma gandeam ca daca reuseam sa ii fac downgrade (am cautat ceva informatii despre asta si nu am gasit nimic concret) si apoi upgrade la ultima versiune de sw. de pe site, poate si-ar revenit.

 

La multi ani tuturor si spor la treaba!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines