Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ACTERNA CLI1750

burn.out

Recommended Posts

pentru cine este interesat voi reveni si cu poze , am husa orginala ,mentionez faptul ca bateria nu mai tine curent, necesita alti acumulatorii, datasheet se gaseste pe net 

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• burn.out

17

• validae

2

• Marian

1

• adydep

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

scuze domnu "validae" sunt de serviciu , am poza facuta cu rezolutie mare si depaseste maximul admis pe forum , iar ca pret nu stiu , astept oferta , gen licitatie

Regulamentul zice să pui un preț oarecare.Te orientezi după prețuri de pe alte site-uri, eventual negociezi în privat după ce ești contactat de cineva interesat....

Se urca poza reala pe un site de gazduire imagini, si se pune aici link-ul generat de ei, astfel n-ai treaba cu limitari de dimensiune.

Daca nu srii cat vrei pe produs, te uiti ce preturi au altii care vand acelasi lucru SH, faci o medie tinand cont si de starea celui al tau, si ajungi astfel la un pret, fie el si negociabil.

NU se permit licitatiile.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines