Guest Mihaita Daniel Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Salut,sunt pasionat de electronică (amator),si am vazut nenumărate clipuri cu boxe portabile cu Pam8403,insa la volum maxim acestea distorsioneaza,si ma intreb,cum aș putea evita acest factor,sau elimina? Eu am folosit prin intrare jack,insa ma intreb,prin intrare bluetooth,oare va mai distorsiona? Link to comment
validae Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) Distorsiunile apar când semnalul de intrare e prea mare sau când sursa boxei nu mai poate asigura curentul necesar la puterea maximă.Dacă semnalul se ia din telefonul mobil, aveți grijă să nu mergeți cu volumul telefonului la maxim, dați-l spre minim-mediu și reglați volumul doar din boxă dacă se poate.La fel și cu alte surse de semnal.... Edited December 22, 2018 by validae Link to comment
dan-a2 Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) De ce nu incerci pe bluettoo.... , nu ai telefon ?? Mi se pare un topic pus la misto , sper sa ma insel !! Edited December 22, 2018 by dan-a2 Link to comment
Recommended Posts