Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatie sasiu Gerufon Ultra Stereo 62W

Recommended Posts

Vreau sa donez, doar ca si sursa pentru o restaurare, un sasiu de Gerufon Ultra Stereo 62W, varianta cu EL84 ca si tuburi finale. Sasiul este complet, cu ceva defecte mecanice la claviatura si la sfoara, nu stiu daca mai functioneaza. Am si carcasa, oarecum reparata, lipseste sticla scalei. Daca cineva are in lucru un Gerufon Ultra Stereo 62W si are nevoie de sasiu trebuie sa ma contacteze pe mesagerie, sa puna si o poza a proiectului in lucru. Bonus pentru efort se ofera materie prima pentru sfori - ata de kevlar - si achit eu transportul prin curier. 

2 hours ago, radasous said:

Vreau sa donez, doar ca si sursa pentru o restaurare, un sasiu de Gerufon Ultra Stereo 62W, varianta cu EL84 ca si tuburi finale. Sasiul este complet, cu ceva defecte mecanice la claviatura si la sfoara, nu stiu daca mai functioneaza. Am si carcasa, oarecum reparata, lipseste sticla scalei. Daca cineva are in lucru un Gerufon Ultra Stereo 62W si are nevoie de sasiu trebuie sa ma contacteze pe mesagerie, sa puna si o poza a proiectului in lucru. Bonus pentru efort se ofera materie prima pentru sfori - ata de kevlar - si achit eu transportul prin curier. 

Pana pe 21.12 este valabila donatia, apoi ajunge la gunoi, am sa pastrez doar transformatoarele

Salutari!

Ar fi pacat sa ajunga la gunoi! Daca nu se gaseste nimeni de pe forum care sa indeplineasca conditiile impuse de dvs. va rog sa-l trimiteti la mine!...asa cum este!...nu am in lucru un astfel de proiect,din pacate!...daca se accepta oferta mea,platesc eu transportul!...multumesc anticipat!

Stiu ca este pacat, chiar vroiam sa il fac, doar ca a aparut o problema cu spatiul si cu niste vertebre, adica nu il pot cara acasa, la birou nu mai am loc. In plus am muuuuulte traznai incepute, i-ar veni randul peste doi-trei ani. Daca nu apare cineva cu pasiuni speciale pentru Gerufon va revine asa cum este, eventual organizam si o intalnire pe la jumatatea distantei ca sa nu il abuzeze transportatorii. Am pus poza si cu carcasa (inclusiv difuzoare), i-am reparat partea de jos ce se desprinsese de rest si eincepuse ssa se dezmembreze, este impregnata cu epoxi acum. Radioul este interesant, are si un etaj final  dragut, merge in SE pe mono si PP stereo.

rps20181219_191049.jpg

Edited by radasous
  • 2 weeks later...
Acum 6 ore, radasous a spus:

....Sper sa il readuca la viata, chiar merita.

Si eu sper sa reusesc!....dupa sarbatori ,imi fac timp si il iau la purecat!

Inca o data,multumiri d-lui radasous pentru donatia generoasa!

Un an minunat va doresc si liniste in suflet!

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines