radasous Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Vreau sa donez, doar ca si sursa pentru o restaurare, un sasiu de Gerufon Ultra Stereo 62W, varianta cu EL84 ca si tuburi finale. Sasiul este complet, cu ceva defecte mecanice la claviatura si la sfoara, nu stiu daca mai functioneaza. Am si carcasa, oarecum reparata, lipseste sticla scalei. Daca cineva are in lucru un Gerufon Ultra Stereo 62W si are nevoie de sasiu trebuie sa ma contacteze pe mesagerie, sa puna si o poza a proiectului in lucru. Bonus pentru efort se ofera materie prima pentru sfori - ata de kevlar - si achit eu transportul prin curier. Link to comment
radasous Posted December 19, 2018 Author Share Posted December 19, 2018 2 hours ago, radasous said: Vreau sa donez, doar ca si sursa pentru o restaurare, un sasiu de Gerufon Ultra Stereo 62W, varianta cu EL84 ca si tuburi finale. Sasiul este complet, cu ceva defecte mecanice la claviatura si la sfoara, nu stiu daca mai functioneaza. Am si carcasa, oarecum reparata, lipseste sticla scalei. Daca cineva are in lucru un Gerufon Ultra Stereo 62W si are nevoie de sasiu trebuie sa ma contacteze pe mesagerie, sa puna si o poza a proiectului in lucru. Bonus pentru efort se ofera materie prima pentru sfori - ata de kevlar - si achit eu transportul prin curier. Pana pe 21.12 este valabila donatia, apoi ajunge la gunoi, am sa pastrez doar transformatoarele Link to comment
flomar60 Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Salutari! Ar fi pacat sa ajunga la gunoi! Daca nu se gaseste nimeni de pe forum care sa indeplineasca conditiile impuse de dvs. va rog sa-l trimiteti la mine!...asa cum este!...nu am in lucru un astfel de proiect,din pacate!...daca se accepta oferta mea,platesc eu transportul!...multumesc anticipat! Link to comment
radasous Posted December 19, 2018 Author Share Posted December 19, 2018 (edited) Stiu ca este pacat, chiar vroiam sa il fac, doar ca a aparut o problema cu spatiul si cu niste vertebre, adica nu il pot cara acasa, la birou nu mai am loc. In plus am muuuuulte traznai incepute, i-ar veni randul peste doi-trei ani. Daca nu apare cineva cu pasiuni speciale pentru Gerufon va revine asa cum este, eventual organizam si o intalnire pe la jumatatea distantei ca sa nu il abuzeze transportatorii. Am pus poza si cu carcasa (inclusiv difuzoare), i-am reparat partea de jos ce se desprinsese de rest si eincepuse ssa se dezmembreze, este impregnata cu epoxi acum. Radioul este interesant, are si un etaj final dragut, merge in SE pe mono si PP stereo. Edited December 19, 2018 by radasous Link to comment
flomar60 Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Cu mare placere !...va dau pe PM telefonul sa putem discuta... Link to comment
radasous Posted December 29, 2018 Author Share Posted December 29, 2018 Gerufonul si-a gasit companie in persoana d-lui @flomar60. Sper sa il readuca la viata, chiar merita. Link to comment
flomar60 Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Acum 6 ore, radasous a spus: ....Sper sa il readuca la viata, chiar merita. Si eu sper sa reusesc!....dupa sarbatori ,imi fac timp si il iau la purecat! Inca o data,multumiri d-lui radasous pentru donatia generoasa! Un an minunat va doresc si liniste in suflet! Link to comment
Recommended Posts