Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schneider TV21M301

Recommended Posts

televizorul are trafo lini defect cod original 25-0274L stie cineva unde se poate comanda sau un cod HR . sasiu cred ca e M35 procesor VCT3831AC4

• Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dumitru_a

8

• novica

4

• stefank

3

• palcu ion

2

o sa mai caut o zi doua si daca nu gasesc o se fac vro modificare si ar mai fi ceva , rezistenta de pe pinul 7 ABL e carbonizata stie cineva valoarea ?

• 10 months later...

Buna ziua , am primit un televizor cu acest sasiu la reparat cu R404 de 1Kohm carbonizat si schimbarea acestuia a dus de asemenea la arderea sa . Sa fie defect transformatorul de linii ? Multumesc .

Multumesc , este vorba de rez. de pe pinul ABL al trafo linii , stiti cumva de unde se poate procura traful ?

Multumesc , este vorba de rez. de pe pinul ABL al trafo linii , stiti cumva de unde se poate procura traful ?

il gasesti in CLUJ la cei de la T...ZIMEX , dar pretul nu-i prea atragator. uite: BSC250274L ZEILENTRAFO/35854620/THOMSON RON 224.80

BSC250274L ZEILENTRAFO/35854620/THOMSON RON 224.80pina si televizoare noi sunt mai ieftine,decit traful respectiv,asa ca una din variante si mai ieftina ar fii ori un alt trafde adaptat sau o alta placa .

Multumesc , am gasit un traf de pe un sasiu chinezesc asemanator si voi incerca sa-l adaptez .

• 2 weeks later...

Am si eu o intrebare pentru cei care au avut probleme cu acest trafo linii.A adaptat cineva traf la acest tv si care ar fi cel mai apropiat ?

• 8 months later...
Guest pic16f

il gasesti in CLUJ la cei de la T...ZIMEX , dar pretul nu-i prea atragator. uite: BSC250274L ZEILENTRAFO/35854620/THOMSON RON 224.80
salutam si eu aceeasi problema cu traful de linii - doar ca e scurt intre infasurarea de B+ (pin4) cu pinul 8 de masa ;vreau sa-l cumpar de la T..ZIMEX - dar as vrea sa stiu daca e compatibil pin la pin cu BSC 250274L daca stie cineva.multumesc