simson Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Intentia este realizare practica, unei astfel de incinte.Intrucat nu am gasit program de calcul astept parerea colegilor.Ceea ce ma intereseaza mai mult, daca cele doua difuri din camera isobarica nu sunt identici, ce parametri fizici si T-S trebuie sa fie identici obligatoriu.Eu mi-am format deja o parere din teste incipiente, dar astept si parerea dvs. Valabil si la o boxa bas-reflex in aceeasi configuratie. Link to comment
arcgotic Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Cauta pe google hornresp isobaric. sunt ceva threaduri pe diyaudio. Sunt curios ce reusesti, din ce am citit despre subwoofere asa, sunt foarte ok. Link to comment
adrian lucian Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 M-am aplecat acum ceva timp asupra problemei cu woofere in incinta inchisa, volum incinta 1/2 din volum rezultat ptr un singur woofer. Wooferele montate coaxial, cel din spate cu cosul inafara, legate serie in antifaza. Se aude bine-bine si lesne decelabil, nu e parere. Foarte controlat si scurt registrul grav, fara urma de lalaiala, namolire. E evident ca topologia anuleaza neliniaritatile suspensiei si spiderului si parca dispare compresia termica cand dai ca nesimtitul... Link to comment
simson Posted January 2, 2019 Author Share Posted January 2, 2019 Posibil sa postati o schita sumara? Link to comment
Recommended Posts