Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Servicii asamblare PCB

Guest Alex_s88

Recommended Posts

Guest Alex_s88

Salut,

Am un proiect pe care as vrea sa-l prototipez, PCB-ul este in 2 straturi, dimensiuni 50x30mm aproximativ. Majoritatea pasivelor (si cele mai mici) sunt 0402, iar microcontroller-ul are urmatorul package: https://www.nxp.com/docs/en/package-information/98ASA00694D.pdf ? Restul IC-urilor de pe placa au pitch cel putin egal cu cel al controller-ului. Cei care pot prelua proiectul va rog sa imi transmiteti urmatoarele detalii:

1. Timpul de realizare si costul (prima comanda va fi de 4 bucati). Dupa verificare functionalitatii si confirmarea design-ului, numarul va creste.

2. Experienta anterioara, probata preferabil prin review-uri pozitive pe forum sau proiecte finalizate (pe PM, eventual).

3. Tehnologia de plantare folosita (masina pick-n-place manuala etc).

Multumesc,

Alex

Edited by Alex_s88
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Popular Days

Cate componente sunt pana la urma si de care, pcb-ul este proiectat, etc, etc, etc ?

1. Daca n-am proiectul complet, nu pot estima pretul si timpul de executie. ( 4 bucati sunt prea putine pentru un pret atractiv)

2. Experienta nu am deoarece au fost executate de fabrica, executie pcb, plantare componente. Proiectarea a fost facuta de mine.   

Cu asta am raspuns si la punctul 3.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines