Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ue40d5700

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc am cont pe remote am cumparat si 200 de puncte ca am ramas fara am testat dumpula face la fel .

Se pare ca problema este din nand .

Este un coleg dispus sa ma ajute contra cost bineinteles sa trimit placa ?

Programatorul meu ajunge peste  3 saptamani abia . Multumesc

Acum 9 ore, profimex a spus:

multumesc am cont pe remote am cumparat si 200 de puncte ca am ramas fara am testat dumpula face la fel .

Se pare ca problema este din nand .

Este un coleg dispus sa ma ajute contra cost bineinteles sa trimit placa ?

Programatorul meu ajunge peste  3 saptamani abia . Multumesc

Prima data incearca cu eepromul gol (chel) si lasal sa il scrie procesorul , apoi daca tot nu vrea atunci da jos nandul si til scriu eu , sau vorbim pe mp

La mine daca trimiti placa este un pic mai greu ca am probleme acum cu mina dreapta ma cam tine muschiul si este mai greu sa dau jos nandul , dar in fine ma straduiesc si te ajut , de dat jos il dau usor dar este mai greu de pus inapoi , cind nu ma durea mina am schimbat 4 nandurii intr-o zi , adica dat jos programat pus inapoi 

17 hours ago, Florinel TV said:

Eu incarc cu dumpurii si am deja 430 de puncte :limb:  si cine vrea dumpui de la ei sa spuna si il ajut

Iseamna ca le-ai dat dumpuri rusilor fara numar, vezi ca cine descarca de la tine un dump iti da 2 puncte si iti creste nr punctelor....in schimb daca se constata ca dumpul tau nu e bun, iti scade reputatia, asa ca ai mare grija ca dumpurile sa fie verificate, la cateva comentari negative, e posibil sa nu mai descarce nimeni dumpuri de la tine, mai ales cei "saraci" care au 10-15 puncte, astia se oftica si fac urat dupa punctele pierdute....:91

Edited by Guest