FLORIN IORDACHE Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Buna seara ! Are careva ideea de ce licare si cel de al doilea led la acest ups : apc back-ups rs 800 ? Astept raspunsul dvs ! Link to comment
validae Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 (edited) Primul led indică cuplarea la rețea, al doilea utilizarea pe baterie.Al treilea suprasarcină, iar ultimul, baterie desărcată.Căutați-i manualul de utilizare, astea au niște setări de prag de tensiune și altele, care se fac din butonul frontal. Edited December 16, 2018 by validae Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 Ok,am inteles ! Pai da,eu am pe primul led si pe al doilea led aprins...adica care licare incontinuare...dar nu cumva o fi de la tensiune...pentru ca eu am vreo 210-213-215 V pe retea. Adica ca nu am 220-225 V pe retea. Link to comment
validae Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Pragul de avarie la astea e situat pe la 160-170V. Aparatul poate compensa automat scăderea tensiunii de rețea între anumite limite, prin comutarea unor secțiuni ale transformatorului, care devine astfel autotraf ridicător de tensiune.Dar din ce am găsit eu, acel led semnifică faptul că UPS-ul a trecut pe baterie, deci a detectat lipsa tensiunii de rețea.Dacă e așa, ar trebui să se audă și un bip intermitent de avertizare.Eu v-am recomandat oricum să căutați și descărcați manualul de utilizare al aparatului, fiindcă acolo e descris modul lui de lucru și semnificația exactă a semnalizărilor. Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 (edited) Ok,am inteles ! Aaaa,am uitat sa specific un lucru...cand licare aceste doua leduri,nu da nici un bip,nimic..doar licare ledurile si atat,nimic mai mult. Bipaie doar cand scade prea,prea mult tensiunea pe retea,adica asa cum ati zis si dvs....la vreo 170-175V incepe sa bipaie... Dar oricum o sa-i caut si manualul lui...sa vad cam in ce cauze se aprind ledurile sau in ce cauze bipaie... Va multumesc ff ff mult pentru raspunsurile oferite ! Edited December 16, 2018 by FLORIN IORDACHE Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 Va dau o veste ! Uitati ca acum de vreo 20-25 min....ledul este doar pe verde aprins,asa ca eu unul cred ca e tot din cauza tensiuni,adica la sub o anumita tensiune....sa zic asa sub 215V incepe sa licare ledurile...verde si portocaliu,dar fara sa scoata vreun sunet de bipait. Dar nu am idee,daca imi incarca acumulatorii cand face asta,adica cand licare ledurile verde si portocaliu,dar asta o sa vad in cursul zilei de maine... Mii de multumiri ! O seara minunata va doresc ! Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted January 28, 2019 Author Share Posted January 28, 2019 (edited) Buna seara , Va anunt ca nu a avut absolut nimic acest ups....a fost din cauza tensiuni....sub o anumita tensiune,se aprind ambele led-uri,verde si portocaliu si incep sa palpaie. Dar oricum va multumesc ff ff mult pentru raspunsurile oferite si sa ma scuzati pentru ca v-am dat raspunsul tocmai acum...! Edited January 28, 2019 by FLORIN IORDACHE Link to comment
Recommended Posts