Guest STi_maXim Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Se pot utiliza in siguranta boxe de 4 ohmi pe statia din titlul topicului? Am vazut ca pe unele site-uri, la datele tehnice, scrie ca se pot utiliza boxe de pana la 2 ohmi. Link to comment
meshteru_the_best Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 https://www.google.ro/search?q=Pioneer+A-66X&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwikiILx96HfAhWmiqYKHS9vCjUQ_AUIDigB&biw=1280&bih=869#imgrc=iCLGePczGw-jZM: Link to comment
Guest STi_maXim Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 (edited) Pare ca minimul este de 6 ohmi. Nasol. Multumesc. Intrebasem pentru ca in manual apar si valori mai mici de 6 ohmi(8/4/2 ohmi) Edited December 15, 2018 by STi_maXim informatii aditionale Link to comment
Shambala Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Boxe de 2ohmi nu prea exista, doar unele auto. Puterea data in fisa tehnica se refera la ideea ca ampliful scoate acea putere mentionata pt scurt timp, la minimele de impedanta pe care le prezinta boxele de 4 si 8 ohmi. (Impedanta unei boxe nu este constanta pe intreg spectrul de frecventa) Se pot folosi fara probleme boxe de 4 ohmi daca asculti incet spre mediu, dar este total neindicat sa dai tare mult timp - gen party, etc. Link to comment
Guest STi_maXim Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Multumesc pentru raspuns! Da, am vorbit cu un prieten electronist si mi-a spus acelasi lucru. Dintre Revox Forum B MK II si Arcus TM 86 ce ati alege? Ascult muzica intr-un apartament, intr-o camera de vreo 20 de metri patrati si vreau sa sune foarte clar, cu soundstage bun. Nu ma intereseaza puterea maxima. Link to comment
Recommended Posts