Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer A-66X

Guest STi_maXim

Recommended Posts

Guest STi_maXim

Se pot utiliza in siguranta boxe de 4 ohmi pe statia din titlul topicului? Am vazut ca pe unele site-uri, la datele tehnice, scrie ca se pot utiliza boxe de pana la 2 ohmi.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shambala

1

• meshteru_the_best

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest STi_maXim

Pare ca minimul este de 6 ohmi. Nasol. Multumesc.

Intrebasem pentru ca in manual apar si valori mai mici de 6 ohmi(8/4/2 ohmi)

a66x.JPG

Edited by STi_maXim
informatii aditionale

Boxe de 2ohmi nu prea exista, doar unele auto.

Puterea data in fisa tehnica se refera la ideea ca ampliful scoate acea putere mentionata pt scurt timp, la minimele de impedanta pe care le prezinta boxele de 4 si 8 ohmi. (Impedanta unei boxe nu este constanta pe intreg spectrul de frecventa)

Se pot folosi fara probleme  boxe de 4 ohmi daca asculti incet spre mediu, dar este total neindicat sa dai tare mult timp  - gen party, etc.

Guest STi_maXim

Multumesc pentru raspuns! Da, am vorbit cu un prieten electronist si mi-a spus acelasi lucru. Dintre Revox Forum B MK II si Arcus TM 86 ce ati alege? Ascult muzica intr-un apartament, intr-o camera de vreo 20 de metri patrati si vreau sa sune foarte clar, cu soundstage bun. Nu ma intereseaza puterea maxima.