Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

"Cumpar" serviciu de consultanta in domeniu Audio - amplificatoare, filtre si boxe - in Bucuresti


Guest Xtreaming

Recommended Posts

Guest Xtreaming

Salut domnilor,

 

Sunt interesat sa "cumpar" un serviciu de consultanta. Eu sunt programator de Java (n-are nicio treaba cu electronica) si Pianist in weekent. Vreau sa imi fac un sistem audio care sa sune tare si clar in live pentru evenimente diverse.

 

Am cumparat o parte din aparatura, difuzoare, incinte etc. 

 

As dori sa colaborez cu un electronist experimentat in Bucuresti sau imprejurimi, care sa ma ajute, contra unei sume / ora stabilita de comun acord, sa descifrez lumea audio:

 

1) Cum se masoara puterea unui amplificator

2) Cum se masoara calitatea filtrelor si SPL-ul boxelor

3) Ce se poate imbunatatii la filtre etc.

 

Regimul de consultanta dorit este urmatorul: eu personal incarc echipamentele in masina, ma deplasez la locatia electronistului, stam 2-3 ore in care discutam si analizam problema, eventual electronistul isi foloseste echipamentele ca sa masoare in timp real, primesc recomandarile, achit sesiunea de consultanta + masuratorile, imi iau echipamentul si ne vedem data viitoare pe alt subiect.

 

Daca e cineva interesat sa ma ajute cu micul meu proiect, atunci dati-mi un Private Message (PM). Daca nu doriti sa colaboram, va rog sa nu raspundeti la acest thread. 

 

Daca e ceva care supara sau nu e de bun simt in anuntul meu, va rog sa va justificati feedback-ul.

 

Multumesc si fir intins - pe PCB!

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eu v-as recomanda totusi sa incercati sa deschideti si un topic la sectiunea audio cu problemele dvs. Asa poate aveti mai multe sanse sa primiti pareri avizate, chiar daca vor fi de la persoane diferite, urmand ca dvs sa extrageti ce e mai bun din cumulul de pareri.

 

Altfel, sunt de parere ca nimeni, adica nici un electronist nu este detinatorul adevarului absolut in domeniul audio!

 

Imi pare rau de distanta, altfel v-as fi ajutat si eu in masura posibilitatilor si in masura stiintei mele! Totusi daca aveti intrebari, spuneti si va raspund in masura in care ma pricep! :)

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines