Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic M5


Recommended Posts

Buna seara, stimati forumisti.

Detin o camera video VHS, Panasonic NV-M5. Doresc sa o folosesc pentru inregistrare pe HDD, in casa, prin intermediul unui PC. Toate bune si frumoase, am conectat camera prin tuner extern, la PC, pot capta fara probleme partea video, insa fara parte audio. Atata vreme cat nu exista caseta in camera video, semnalul microfonului este taiat. Solutie ar fi fost sa las camera pornita cu o caseta inauntru, ca sa receptez si partea audio. Problema insa, e ca se activeaza standby-ul la cateva zeci de secunde de neimprimare, pentru a proteja caseta. Standby pe care nu-l pot deactiva. Intrebarea mea este urmatoarea: cum as putea sa fac incat sa receptez si partea de audio, fara caseta inauntru ? Sa faca bypass la toata partea de VTR/VCR ?

 

Stiu ca exista alternative de camere, etc, insa doresc sa pun pe picioare proiectul asta mic. Mi-ar crea placere maxima, plus ca ma leaga amintiri frumoase de camera respectiva.

Multumesc frumos celor dispusi sa ma ajute.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

M-am gandit si la treaba asta, insa software-ul care capteaza  nu ma lasa sa modific input-ul audio, ca sa pot comuta pe un microfon, iar tunerul (aparatul de captura, sau cum ii mai spune) nu are decat intrari de RF, RCA VIDEO si AUDIO JACK STEREO. Este un Pinnacle 150e/55e. Iar daca as inregistra separat pista audio,  ramane problema sincronizarii cu video-ul, nefiind inregistrate concomitent.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines