Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv platinum

Guest costi001

Recommended Posts

1 hour ago, miticamy said:

Vezi ce se potriveste cu schema de mai sus si spune intre ce componente este pt ca poate fi dedusa cu aproximatie.

Platinium a3y111.jpg

Edited by Guest

In schema postata de domnul miticamy sunt doua R11, una de 2,2k si una de 10k.Probabil este o greseala de tiparire si una din cele doua R11 este R10.Cautati pe sasiu R11 si masurati-i valoarea.Daca R11 are 10k inseamna ca R10 are 2,2 k, daca R11 are 2,2k inseamna ca R10 are 10k.Scuze Nostalgic! Am scris in acelasi timp.

Edited by valangjed

Acea componenta rezistorul R610 exista pe placă , este plasată între aripile radiatorului pentru ic-ul din sursă(este prima dinspre traful de linii, daca găseam și cablajul ,treaba era rezolvata rapid).

Numai autorul topicului poate rezolva , sasiul e la el pe -bancul- de lucru.

În altă ordine de idei , acele două rezistențe de 10k și 2,2k ce le-au determinat să se facă scrum,și dacă diodele redresoare erau sîrmă tot nu cred că devenea scrum o rezistență de așa valoare mare.

Mă rog , supoziții , păreri, 

Dacă autorul mai tace 24 de ore este clar că nu are rost să mai continuăm.

Edited by Nostalgic

... se pare ca este un fel de  " tema ptr. acasa ", colegul nostru nu este foarte interesat, sau si-a rezolvat problema !!! Din punctul meu de vedere R610  este cea de 10k din circuitul aferent lui Q601 ( schema@Miticamy ),...iar in  schema pe care eu am postat-o, acest  Q601 lipseste ( pin 4 chopper liber ). Am solicitat o poza sa vedem si noi ce varianta are colegul nostru, dar... !!!  :secret