gigione01 Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 Am cumparat si schimbat mainboard-ul acestui Led Tv si am imaginea rasturnata cu noua placa.Placa este pentru acelasi model/tip de televizor,difera doar modelul display-ului..Totul pare functional cu exceptia imaginii rasturnate si cred ca si telecomanda nu functioneaza! Panelul meu este LQ315T3HC4U si cel scris pe placa cumparata este LC320DXY-SHA3 Placa este TP.MS6486.PB710. Se poate schimba/seta din meniul service? Ce ar trebui sa fac pentru a afisa corect? Multumesc. Link to comment
Guest Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 (edited) De ce te prostesti(scuze) singur......muta flashul pe placa veche pe cea noua Edited December 4, 2018 by Guest Link to comment
Gabriel_S Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Acum 11 ore, Costica LCD a spus: De ce te prostesti(scuze) singur......muta flashul pe placa veche pe cea noua Daca e placa cu sursa și main pe același PCB mi se pare că nu are flash, seamănă cu cele de Philips mai noi Link to comment
profimex Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 59 minutes ago, YO9IGS said: Daca e placa cu sursa și main pe același PCB mi se pare că nu are flash, seamănă cu cele de Philips mai noi Intrati in meniu service Meniu + 1 1 4 7 optiunea 7 - pannel optiunea 9 - mirror Link to comment
gigione01 Posted December 5, 2018 Author Share Posted December 5, 2018 Acum 8 ore, YO9IGS a spus: Daca e placa cu sursa și main pe același PCB mi se pare că nu are flash, seamănă cu cele de Philips mai noi Da,placa e cu totul! Acum 7 ore, profimex a spus: Intrati in meniu service Meniu + 1 1 4 7 optiunea 7 - pannel optiunea 9 - mirror Nu functioneaza telecomanda originala cu aceasta placa. Miroring cred ca se refera la inversarea stanga-dreapta.Eu am imaginea cu sus-ul in jos. Telecomanda nu e cu led infrarosu. Aceasta este placa cumparata de pe ebay: Link to comment
gigione01 Posted December 5, 2018 Author Share Posted December 5, 2018 Acum 8 ore, profimex a spus: Intrati in meniu service Meniu + 1 1 4 7 optiunea 7 - pannel optiunea 9 - mirror Am reusit cu metoda aceasta sa intorc imaginea. A trebuit mai intai sa imperechez telecomanda cu placa(albastru si galben apasate pentru 3 secunde) Multumesc tuturor pentru sfaturi! Link to comment
Guest Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 (edited) On 12/5/2018 at 8:34 PM, gigione01 said: Telecomanda nu e cu led infrarosu. Da ce telecomanda are OZN-ul de zici ca nu-i pe IR ? Edited December 7, 2018 by Guest Link to comment
gigione01 Posted December 8, 2018 Author Share Posted December 8, 2018 (edited) La 07.12.2018 la 12:39, Costica LCD a spus: Da ce telecomanda are OZN-ul de zici ca nu-i pe IR ? Nu e pe IR!Telecomanda nu are led IR si tv-ul nu are receptor IR.Telecomanda trebuie imperecheata cu Tv-ul . Asta e ceea ce are telecomanda inauntru: Edited December 8, 2018 by gigione01 Link to comment
Guest Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 (edited) Mda e pe radiofrecventa(RF) ca pe altceva nu poate fi.... Edited December 8, 2018 by Guest Link to comment
yokoono Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Sa le fi vazut pe cele, fabricate in tineretea mea, care lucrau in audio. Fugeau cainii si pisicile prin casa ca apucate de streche. In rf este....parfum. Link to comment
Guest Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Alea pe ultrasunete sa terminat de mult cu ele.....mai am si acum prin pod cateva de Grundig parca..... Link to comment
yokoono Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 De amuzament. Am avut 2 telecomenzi. Fara baterii. Una era responsabila cu programul 1, cea mare, cealalta cu 2, cea mica. Si aveau 4 si 5 ani. V-ati prins ?. Cele 2 fete ale mele. Noroc ca aveam doar 2 programe (asta la inceput, apoi doar unul ) altfel mai trebuia sa fac copii. Link to comment
Recommended Posts