petreelectronic Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Imagine stearsa foarte alba, identic ca la cele cu AS15F Integratul din imagine se incinge foarte tare imediat Nu gasesc date despre acest integrat dar banuiesc ca este responsabil de tensiunile gamma. Din cate am putut deslusi pe el scrie: cm603 8913hi01 Are cineva acest integrat? Vreo solutie ceva de la experti? Multumesc Link to comment
Florinel TV Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Cei cu condul acela in stinga integratului? ca vad cai intr-o patre nu cumva face scurt? Vorbesc de condul incercuit cu rosu Link to comment
Gabriel_S Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Am eu tconul de la un ecran spart, dar nu mai ajung la atelier decat miercuri. Daca nu gasiti pana atunci, dati-mi un semn si vi-l trimit Link to comment
Gabriel_S Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Acum 46 minute, Florinel TV a spus: Cei cu condul acela in stinga integratului? ca vad cai intr-o patre nu cumva face scurt? Vorbesc de condul incercuit cu rosu Și eu mai vad cai... verzi câteodată. Dar corect ar fi: "Ce-i cu condul acela in stinga integratului? ca vad ca-i intr-o parte nu cumva face scurt?" Deși nici "condul" nu exista in limba romana, dar sa zicem că am înțeles la ce se face referire. Link to comment
Florinel TV Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Acum 54 minute, YO9IGS a spus: Am eu tconul de la un ecran spart, dar nu mai ajung la atelier decat miercuri. Daca nu gasiti pana atunci, dati-mi un semn si vi-l trimit Am eu T-Conul de la un ecran spart, dar nu mai ajung la atelier decit miercuri. Daca nu gasiti pana atunci, dati-mi un semn si vi-l trimit Link to comment
Gabriel_S Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Acum 21 minute, Florinel TV a spus: Am eu T-Conul de la un ecran spart, dar nu mai ajung la atelier decit miercuri. Daca nu gasiti pana atunci, dati-mi un semn si vi-l trimit Abrevierea de la 'timing control'' ar fi corecta in forma asta: T-Con-ul, ai ratat-o ce sa zic, cat despre â din a, e bine sa stii ca se foloseste intotdeauna în interiorul cuvântului, spre deosebire de î din i care se foloseste la inceput sau sfarsit. 1 Link to comment
Florinel TV Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Acum 1 minut, YO9IGS a spus: Abrevierea de la 'timing control'' ar fi corecta in forma asta: T-Con-ul, ai ratat-o ce sa zic, cat despre â din a, e bine sa stii ca se foloseste intotdeauna în interiorul cuvântului, spre deosebire de î din i care se foloseste la inceput sau sfarsit. Pai da dar nu ca tine tconul nu suna mai urit , plus ca pe Laptop-ul meu nu pot scrie cu litere decit cu ce am pe tastatura ca este un laptop adus de afara dar ce stii tu , doar atit sa critici , alceva mai stii? da si tu un sfat bun la colegi ca vad ca numai cu critici vii pe acest forum dar un sfat bun nu , eu stiu ca habar nu ai , ce sa mai spun un nimeni vine si ma ia la roata cu limba dar el nici macar nui profesor adica un nimeni Link to comment
petreelectronic Posted December 4, 2018 Author Share Posted December 4, 2018 Ma gandeam ca acum, dimineata, gasesc aici o solutie miraculoasa sa rezolv tv-ul. Cand colo dau de o cearta. Fratilor, incercati sa fiti mai indiferenti! Nu mai puneti la suflet toate rahaturile! Condensatorul din imagine nu face scurt. L-am dat jos sa-l verific si asa l-am montat eu. O sa-l pun bine daca rezolv defectul. Cam mult pana miercuri dar, daca nu fac comanda in China te contactez. Depinde de ce zice si clientul. Multumesc. Link to comment
petreelectronic Posted December 26, 2018 Author Share Posted December 26, 2018 Am inlocuit integratul cu unul nou. Defectul este acelasi, integratul se incinge foarte tare in cateva secunde si ecranul este alb. Probabil display defect. Link to comment
Recommended Posts