Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare windows xp sp3-64 bit

Recommended Posts

Va salut colegi,recomandati-mi si mie va rog un linck de unde sa pot descarca un windows de genul acesta care sa contina si imaginea ISO,pe cel de 32 bit l-am luat de aicihttps://webforpc.com/software/operating-systems/windows-xp-sp3-free-download-bootable-iso/ insa pe cel de 64 nu pot deloc sa-l pun nici pe cd nici pe stick usb,ce o avea nu stiu,va multumesc anticipat si o duminica placuta.

Dati-mi rog un linc pe privat,am un pc care nu accepta win7 deaceea va cer,am un pc care merge foarte bina si nu renunt la el,am observat ca ceva programe nu pot face cu win7 deaceea.... va multumesc inca o data daca pa tuteti ajuta,nu am avut niciodata win xp pe 64 bit si sunt curios cum se misca pe unul de 64,o zi buna.

Hai domnilor, ca se poate sa fim si legali la un pret de nimic.

Exista firme care vand calculatoare casate (configuratii de birou) cu licenta windows. Cumperi fieratania, dar folosesti licenta pe calculatorul tau. 

Fieratania o reciclezi (mai recuperezi un ventilator, un radiator numai bun sa faci o lampa cu LED). 

Totul legal. 

posta romana,de la mine din comula functioneaza cu o zdreanta de calculator care are win xp,cand am vazut nu imi venea sa cred,am si intrebat,cum doamna se poate asa ceva?si mia spus ca asta e.

/

am invatat sa nu mai ma uimesc de nimic,cand vad ca se construesc amplificatoare pe tuburi ma cam bucur si imi amintesc ca si eu reparam tv-uri pe tuburi prin ani90.